|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Rado.R Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 20, 2010 0:35 Заглавие: Дистанционно за автоаларма |
|
|
Здравейте, от няколко дена съм се хванал да възстановя алармата на колата(първо на едната и след това другата) тя е италианска предполагам защото е от там колата, а и на другата кола която е от Италия е същата марка LaserLine(935). За съжаление в гугле не намерих инфо за този модел. Понеже нямам нито ключа(тя е автономна с вградена батерия и 2-ве пиезо-сирени) нито дистанционните я разглобих, смъкнах ключалката и дадох да ми изработят ключ другата седмица ще е готов(около 5-6 лв.). Днес обикалях по магазините за електроника в търсене на дистанционно, но не намерих , в един магазин ми казаха че били ги забранили за продан. Идеята е да го програмирам(дистанционното) за алармата , ще си направя програматор , но понеже незнам на каква честота е и какъв код работи ще програмирам и чипа на алармата (има две залепени лисчета с цифри предпоплагам са някакви кодове който се въвеждат в генератор и той генерира данни, но нямам такъв подобни на лисчето за имобилайзера на колата в ключа). Ако имате идей как да се сдобия с 2-дистанционни моля кажете, ако някои има от някоя стара аларма и не му трябва също е вариант нека да пише. Има ли някой по наясно с препрограмирането на автоалармите? Причината е че по сметка е по изгодно да си оправя старата аларма от колкото нова защото имам вече готова инсталация, имам алармата с консултация с мнтажник на аларми 80-лв. алармата 20-монтажа , секи нов модул (оправление на цент. стъкла ++ и така)
Мерси за отговорите.
п.п.Надявам се да не съм объркал раздела , нека ако е така темата да бъде преместена. _________________
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 20, 2010 8:57 Заглавие: Аларма |
|
|
линк
В този форум има разисквано за препрограмиране на такава аларма , само че трябва да си го преведете . Скаран съм с английския но се разбира че дистанционните работят на 433 Мхц . Дано ви е поне малко от полза и някаква насока. |
|
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 20, 2010 9:16 Заглавие: |
|
|
Ако си нямаш какво да правиш е оправдано заниманието... И да се намери някакво дистанционно не се знае в какво състояние ще е. Дали и колко време ще работи.
Скоро идва един клиент с такава аларма. Купил си колата и му казали, че само дистанционното се било изгубило... иначе алармата си работела. Та искаше ново дистанционно... като чу цената реши, че е по-изгодно да си сложи нова аларма.
Цената за дистанционното беше някъде около 60$.... и нейзвестно колко време чакане.
Аларма в общ корпус... още повече с ключ за елиминиране - направо си умират апашите за такива  _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|