Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Дистанционно за автоаларма

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Rado.R
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Bg

МнениеПуснато на: Съб Фев 20, 2010 0:35    Заглавие: Дистанционно за автоаларма Отговорете с цитат

Здравейте, от няколко дена съм се хванал да възстановя алармата на колата(първо на едната и след това другата) тя е италианска предполагам защото е от там колата, а и на другата кола която е от Италия е същата марка LaserLine(935). За съжаление в гугле не намерих инфо за този модел. Понеже нямам нито ключа(тя е автономна с вградена батерия и 2-ве пиезо-сирени) нито дистанционните я разглобих, смъкнах ключалката и дадох да ми изработят ключ другата седмица ще е готов(около 5-6 лв.). Днес обикалях по магазините за електроника в търсене на дистанционно, но не намерих , в един магазин ми казаха че били ги забранили за продан. Идеята е да го програмирам(дистанционното) за алармата , ще си направя програматор , но понеже незнам на каква честота е и какъв код работи ще програмирам и чипа на алармата (има две залепени лисчета с цифри предпоплагам са някакви кодове който се въвеждат в генератор и той генерира данни, но нямам такъв подобни на лисчето за имобилайзера на колата в ключа). Ако имате идей как да се сдобия с 2-дистанционни моля кажете, ако някои има от някоя стара аларма и не му трябва също е вариант нека да пише. Има ли някой по наясно с препрограмирането на автоалармите? Причината е че по сметка е по изгодно да си оправя старата аларма от колкото нова защото имам вече готова инсталация, имам алармата с консултация с мнтажник на аларми 80-лв. алармата 20-монтажа , секи нов модул (оправление на цент. стъкла ++ и така)
Мерси за отговорите.
п.п.Надявам се да не съм объркал раздела , нека ако е така темата да бъде преместена.
chavdar68
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: В.Търново

МнениеПуснато на: Съб Фев 20, 2010 8:57    Заглавие: Аларма Отговорете с цитат

линк
В този форум има разисквано за препрограмиране на такава аларма , само че трябва да си го преведете . Скаран съм с английския но се разбира че дистанционните работят на 433 Мхц . Дано ви е поне малко от полза и някаква насока.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Nimi
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Фев 20, 2010 9:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако си нямаш какво да правиш е оправдано заниманието... И да се намери някакво дистанционно не се знае в какво състояние ще е. Дали и колко време ще работи.

Скоро идва един клиент с такава аларма. Купил си колата и му казали, че само дистанционното се било изгубило... иначе алармата си работела. Та искаше ново дистанционно... като чу цената реши, че е по-изгодно да си сложи нова аларма.

Цената за дистанционното беше някъде около 60$.... и нейзвестно колко време чакане.

Аларма в общ корпус... още повече с ключ за елиминиране - направо си умират апашите за такива Laughing
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети