|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Gena Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 20, 2010 19:02 Заглавие: Търся оторизиран сервиз на Sony в Добрич |
|
|
Здравейте колеги,
Проблемът е в гаранционен DVD player DVP-NS38S, а на сайта на Sony е даден само сервиз във Варна. Машинката я купих за подарък от Техномаркет Бургас, гаранционната карта е на Sony България.
Животинчето започнало да капризничи и да си избира носителите. Последно четяло само оригинални CD и DVD. Явно оптиката си заминава...
Последната промяна е направена от Gena на Чет Фев 25, 2010 19:15; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Gena Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 25, 2010 15:40 Заглавие: |
|
|
Оказа се, че няма сервиз на Sony в Добрич.
Чест им прави на Техномаркет, че предложиха да занеса уреда в магазина им в Добрич, а те да го отнесат във Варна.
Честно казано не го очаквах, въпреки, че ми направи впечатление изключителната им отзивчивост.
Само за информация, бихте ли ми написали означението на лазерната глава за този плеер и някаква ориентировъчна цена? Понеже гаранцията изтича след два месеца, да знам ако се повтори проблема какво да правя?
Благодаря предварително! |
|
|
 |
gost23 Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 25, 2010 17:46 Заглавие: |
|
|
| Всички добри магазини правят така, донякъде са и длъжни, сега се надявай да дойде бързо, но има шанс да те мотаят доста време. |
|
|
 |
Gena Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|