|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stoianivanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2010 18:31 Заглавие: Продавам ПОВРЕДЕН LCD монитор 15 инч Mitac ПРОДАДЕН |
|
|
За специалистите във форума, мониторът при включване светва за малко, забележете само подсветката в долния край и угасва, светодиода остава да свети в жълто, преди около 2 години му е правен ремонт на инвертора, сменяни са два кондензатора и няколко транзистора до трафчетата за управление на лампите (те са общо 4 по 2 отгоре и отдолу). Определено проблема пак е там, инвертора се състои от 2 еднакви схеми поотделно за управление на горната и долна подсветка, възможно и да е дефектирала лампа, но не ми се занимава с него, купил съм си нов, с голям екран защото и очите ми недовиждат.
Монитора е много запазен, бял на цвят, струва ми се само с един умрял пиксел, с отделен адаптор на захранването 220/12 V, 3,8 A и вградени говорители съответно с букса за аудиовхода.
Та за 35 лв мисля си заслужава някой специалист тук да си го направи.
Моля за справки на лични защото рядко влизам във форума.
Благодаря за вниманието.
Последната промяна е направена от stoianivanov на Вто Мар 02, 2010 9:08; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kopernik Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2010 22:43 Заглавие: |
|
|
| Купувам го. |
|
|
 |
stoianivanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2010 23:10 Заглавие: |
|
|
| Обещан на kopernik ако ми потвърди на лични и ПРОДАДЕН |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|