|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Gladiator_BG Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2010 22:49 Заглавие: Car Audio NIPPON AX-7501USB ... ERROR-12 |
|
|
здравейте ... наскоро се здобих с това CD но се оказа че не чете флашката и картата ... (то за това и ми го подариха де)
когато поставя флашката я засича ... но след 2-3 секунди "мислене" ми показва ERROR-12
носих го на ремонт и там ми казаха че проблема може да е в някакъв чип но са на 90% сигурни ... а и тоя чип трябвало да се поръчва с доставка (което оскъпява още повече) ...и в крайна сметка може да се окаже че не е от него ...
някой дали е имал подобен проблем ... знам че тея нипони не са стока но все пак несъм давал пари за него а и като го пробвах доста силно си свиреше в колата ...
диска го хваща от 2-3 път ... но искам да оправя флашката защото като му хакна 2Гб МP3-йки си е друго ... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2010 13:18 Заглавие: |
|
|
Няма оправия-търси си друго радио.Чипа за който са ти казали се сменя доста трудно,а и едва ли може да се намери.Върви с целия борд на СД-то. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|