| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2010 22:38 Заглавие: DVD ELITE не се чуват репликите на артистите. |
|
|
Здравейте днес ми се обади един приятел със странен проблем. Има ДВД Елит и от известно време е спрял да пуска звука на репликите на героите, музиката се чувала нормално. Това се появило от известо време, първо на някои филми, сега на почти всички го правело. До сега не съм чувал за такъв ефект сигурно е софтуерен но не знам как да го оправя. Не съм питал за точния модел утре ще питам. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2010 22:39 Заглавие: |
|
|
| Поразгледай менюто, особенно звуковите настройки. Сигурно някой е пипал там. |
|
|
 |
VALMIG21 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2010 10:24 Заглавие: |
|
|
| Превключено е на 5канален изход и няма център.Репликите излизат оттам.Трябва да се превключи на двуканален. |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2010 13:07 Заглавие: |
|
|
Попадало ми е едно DVD - Sang май беше - като настроиш звука на стерео, при всяко влизане в менюто за настройки самичко минаваше на 5.1 режим. Имаше обаче на дистанционното отделен бутон за превключване на режимите и ставаше по- лесно да се възстанови пак на стерео. Та да огледа дистанционния пулт. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|