| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост Гост
|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 22:54 Заглавие: USB реле |
|
|
| Моля за малко помощ. Много съм бос в електрониката, мога само да запоявам; та на въпроса - трябва ми реле което да се захранва от USB порт, т.е когато е включен компютъра релето да прекъсва верига, а когато изключи да затваря. Много благодаря предварително .. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 8:49 Заглавие: |
|
|
С USB порта няма да стане, защото е захранен дори когото компютъра е изключен. _________________ Сашо Чавдаров |
|
|
 |
hellios8502 Активен потребител

|
|
|
 |
Гост Гост
|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 20:03 Заглавие: Мдааа |
|
|
Много благодаря за отговорите, отворихте ми очите. Жалко, все пак мисля че идеята не е лоша, но явно ще пробвам този комутатор. На всички които се отбиха да видят темата - извинете за загубеното време .  |
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 21:31 Заглавие: |
|
|
| Не мисля, че при изключен комп. USB-то е захранено, провери! на моя не е. Ти какво точно искаш да направиш? |
|
|
 |
Гост Гост
|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 22:13 Заглавие: |
|
|
Навързал съм една група компютри към суич и искам когато Kомпютърът се включи да прекъсва захранването на суича и съответно когато се изключи Компютъра, суича да се включва. Мързелива работа  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 0:43 Заглавие: |
|
|
| Значи може да ползваш каквото и да е реле с нормално затворен контакт, като го захраниш или от USB, или от захранването на компютъра. |
|
|
 |
|