| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2005 16:08 Заглавие: Търся сления вид Опртон |
|
|
| Конструкцията на оптрона трябва да отговаря на схемата. Варианта с два оптрона свързани последователно не вършат работа . Моля, кажете ми модел на такъв оптрон, аз ще си изтегля datasheet за него . Благодаря . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2005 16:21 Заглавие: |
|
|
| Направи го с един двоен ,вържи светодиодите паралелно а не последователно щом не може. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2005 16:25 Заглавие: |
|
|
От серията TLP621 има двойни и четворни оптрони . _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2005 17:09 Заглавие: |
|
|
| Изисква се от оптрона да има едновременно сработване на изходите си, тъй като ще се управлява двигател 560kW. Всяко едно несъгласуване на времената, води до неефективно управление . Варианти с последователно и паралелно връзване не важат. Има ли изобщо такъв вид оптрони (такава конструкция). Би трябвало да има, щом го има на схемата. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 06, 2005 6:11 Заглавие: |
|
|
| Досега съм видял единствено IL300 ,от Farnell ,само че изходите му са със фотодиоди 2 броя и един излъчващ. Ако не те притеснява малкия му коефициент на предаване по ток /под 1/ можеш да го пригодиш към схемата си! Корпуса е 8 пинов ДИЛ. |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 06, 2005 11:10 Заглавие: |
|
|
| Да, нещо не ми харесват много параметрите му, но все пак е важна идеята - един вход-два изхода. Благодаря за помощта. |
|
|
 |
|