|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Eagle Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 08, 2005 22:30 Заглавие: Китайски високоговорители |
|
|
Купих си китаиски високоговорителчета-YDD200-04YH(100w),YD 1667(30W),YD1666(20W).По 2 броя.Мисля с тях да си правя тонколони.Свалих софтуер за изчисляване на тонколони.Но в тях няма никакви параметри за тези китаиски високоговорителчета. Търсих с Google-то,но нищо не можах да намеря .Та молбата ми е ако някои знае кои ги произвежда и къде мога да им намеря параметрите нека пусне един пост.Предварително благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rudiem Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 13, 2005 23:57 Заглавие: Re: Китайски високоговорители |
|
|
| Eagle написа: | Купих си китаиски високоговорителчета-YDD200-04YH(100w),YD 1667(30W),YD1666(20W).По 2 броя.Мисля с тях да си правя тонколони.Свалих софтуер за изчисляване на тонколони.Но в тях няма никакви параметри за тези китаиски високоговорителчета. Търсих с Google-то,но нищо не можах да намеря .Та молбата ми е ако някои знае кои ги произвежда и къде мога да им намеря параметрите нека пусне един пост.Предварително благодаря. |
Не знам какви пари си дал за тези говорители ама не вярвам да са много 6тото сериозните говорители струват доста пове4е от китайчетата. Те не са идеално лоши само че проблема е в лпсата на всякакви данни. Трябва ло е преди да ги вземе да се интересуваш от всичко за тях, а не само от цената. Преди и аз мислех да подходя така. Като исках с минимални средства да имам яка музичка, но след доста прочетени редовев поразмислих малко.
Айде за малките както и да е ... може да се скалъпи нещо, но с този басовия няма да се оттървеш лесно( вярно е че има разни методики за измерване на голяма част от характеристиките на един говорител и не са много сложни стига само да имаш достатъчно апаратура-всичко става, дори някои педанти в областта на HI-FI саунда мерят параметрите на маркови говорители и твърдят, че разликите от паспртните данни и техните не са за пренебрегване) Личното ми мнение е, че за бас е трябвало да се ориентираш към TVM или (DYH 1020) последният го има в каталога на Conrad, но не съм мн. сигурен за произхода му.
Спирам дотук.Дано не съм те отчаял.В началото опитай с някакви стари плоскости, за които дори и да се наложи да се преправят, няма да ти е жал.
Успех и ще чакаме да кажеш как върви работата.
Мъжът може да бъде щастлив с всяка жена стига да не я обича!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|