|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2010 20:25 Заглавие: Изумен съм! |
|
|
Още преди аз да разбера,че старите руски говорители,които предложих в "КУПУВАМ-ПРОДАВАМ-ЗАМЕНЯМ" са купени от колеги от аудио форума,тук се е разбрало това и темата ми е била беззаветно изчистена!Евалла!На български!Забелязвам от известно време,че форумът озверява,ама.... _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2010 20:28 Заглавие: |
|
|
Опитай пак с малко повече подробности и по-малко емоции.Коя тема ти е била "изчистена" и какво ти няма пък на теб? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2010 21:26 Заглавие: |
|
|
Ами пуснах тема за едни стари говорители,дори имам ЛС от юзър тук:
От:Till_Lindemann
До: Ditronix
Пуснато на: Съб Мар 13, 2010 17:16
Заглавие: Re: руски ВГ
Здравей,
прати ги на [email protected]
Темата я няма или аз не мога да я видя!Говорителите утре ще заминат към новият си притежател,но днес следобед темата ми я нямаше!Това е.Може и да е емоционален изблик,не е нищо особено в крайна сметка,но защо? _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2010 22:00 Заглавие: |
|
|
Аз също нищо не съм трил.
За такава тема имам и аз спомен, че имаше.
Преди няколко дена (покрай флуда от един изявен юзер в радела "Купи Продай") за който надявам се си спомняте, изчезна със сигурност и друга тема на друг участник. Това аз също го знам със сигурност, тъй като имах участие в нея.
Подозирам, че покрай тези разправии тогава е възможно да е станало нещо.
Във всеки случай не е било целенасочено. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2010 22:39 Заглавие: |
|
|
Тогава покрай флуда беше изчезнала темата за чиповете за PLL-синтезатори на сателити(та човека после ме пита).Някой от модераторите или админа по погрешка я беше затрил.Може и с твоята да е станало същото.
Колкото до триене от модератор-при положение че е имала упомената цена и местожителство(второто няма как да не е при положение,че ти седи в профила) и не е имало някакви кавги в нея-не виждам причини да изчезне.
Разбира се има и други макар и малко вероятни прозаични причини-може да е изтрита от модератор по погрешка,може да е станала някаква грешка във форума и т.н. и т.н.причини много.
При всички положения обаче темата не е била изтрита умишлено.
Тая тема обаче ми напомня една друга на Стойчо дето беше горе-долу същата.В последствие там излезе,че пусналия темата сам си я е затрил.
И тук се тръгва по абсолютно същия тертип-
| Ditronix написа: | | са купени от колеги от аудио форума,тук се е разбрало това |
Кое се е разбрало?Нещо не мислиш ли че прекаляваш с параноята?
От въпросните аудио-форуми знам два-единия беше бгаудиоклуб ли diyаудиоклуб ли се казваше-не помня-даже и регистрация нямам там.Другия е бгаудио-Стефанов беше там администратор и може да види откога не съм стъпвал там(трябва да има 3-4 месеца поне).
Имам едно странно усещане-че за вас разните там хай-фисти,слухари и прочие въпросните дрънкулки,лампи,говорители и прочие като ги гледате и ококорвате очите все едно че злато гледате.Ами хубаво,ама да ви светна нещо простичко-за нас непросветените в великио звук тези неща са просто една скраб.Ще тръгне некой да разучава къде,какво се било купило и целенасочено да му трие обявата дето си продава натуриите.Тц тц тц...Ама верно тоя форум все повече ме изумява и отвращава...
Конкретно за темата-имам спомен че имаше такава тема.Но може и да я бъркам с другата на въпросния Till_Lindemann,както и мисля че имаше и още една тия дни за някакви ВКН май бяха(това ще да бяха май тия кюстендилско ли благоевградско ли беше производство).И поне нямам спомен да съм я трил.
Но ако все пак съм я изтрил покрай флууд-атаката примерно,кажи многоуважаеми с колко лева,драхми или виетнамски донга ощетих вашата търговия на златни хайфистки ценности и гарантирам че в първия работен ден ще ти ги преведа,пратя с пощенски запис или донеса на крака до Провадия. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2010 18:22 Заглавие: |
|
|
Божилов,с думите от цитата,който си поместил в поста си имах пред вид съвсем други неща.Ако това,че питам кой и защо ми затри темата е параноя-здраве да е.На тоя свят освен светци има и параноици и може да съм един от тях.Не ми е ясно как може юзър да затрие освен своята и чужда тема,но винаги съм твърдял че компютрите не са ми силна страна.Говорителите са си скрабни отвсякъде,не са златни,нито хай-енд.Просто вместо да ги засиля в контейнера предпочетох да отидат при човек,на когото могат да бъдат полезни.Това е.Можете да заключите темата,това,че е станала грешка не е проблрем,запитах,за да разбера ако съм сгрешил-къде е било!ако някой се чувства обиден-моля да бъда извинен и със сигурност не съм го направил нарочно! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2010 18:40 Заглавие: |
|
|
Въобще не говорим за потребители.Темата е някакъв вид "обвинение" към модераторите на форума.Щото обикновен потребител не може да трие-това е ясно.
Ами,повярвай ми, модераторите на този раздел сме се събрали така като гледам все едни аудиофили-мани не думай.
Значи на Еler беше другата тема,която изчезна покрай флуд-атаката.Е да усещаш разликата?Човека ме пита на лични "Абе имах тема-нема я,кво стана аджеба?"-отговорих му каква е евентуалната причина,пусна си нова и всички по живо,по здраво...Без да се пускат теми във форума,без да се обясняват някакви конспирации,че някой от някъде бил подразбрал,че били продадени и целенасочено я изтрил темата.Даже и не виждам логика в цялата тая постановка,ама както и да е.Закво да я изтрие-нали вече са продадени?
Мисля че модераторите тук отделяме по достатъчно много време на форума съвсем ей така безвъзмездно за да бъде този форум по-подреден и по-удобен за всички.В замяна за това че си отделяме по няколко часа на ден-какво получаваме-получаваме всеки ден псувни на лични от поредния недоволен,някой недоклатен лапишняк,някое пиянде или просто поредното психо дето не си е пило хапчетата.Ами добре-тия да ги преглътнем-така или иначе психота колкото щеш,а и отдавна сме спряли да им обръщаме внимание.
Но когато редовен потребител тук(с няколко хиляди поста) тръгне да реди някакви подобни абсурдно-нелепи обвинения публично-е това вече е кофти.
Мисля че никой от модераторите не е опрял до няколко древни говорителя.У дома имам 2 стаи поне със разни соц-кютуци-Респроми,Рубини,Електрони-па заповядай въоръжен с една кръстата отвертка-па сваляй на воля.
Та така.
Щом считаш че темата е за затваряне-ОК,така да е.Ако имаш още нещо за доизясняване-пиши на лични (било да се доизясним,било да се отключи). _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|