| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Evlampi Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 15:00 Заглавие: Представяме ви новия български сайт за аудио и видео техника |
|
|
Уважаеми колеги, искаме да предложим на вашето внимание нашия нов интернет сайт, специализиран в областа на аудио и видео техниката.
В него ще намерите новини, ревюта на популярни модели аудио и видео техника, полезна техническа информация, форум за обсъждане, както и обширен онлайн магазин в най-скоро време.
Сайтът е в процес на постоянна разработка и обновяване, нови идеи и помощ са добре дошли.
http://www.avguide.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Evlampi Нов потребител

|
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Evlampi Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2010 12:22 Заглавие: |
|
|
| Не разбирам какъв точно е проблема? Пиша в една тема ... предлагам на хората в този форум, които се интересуват от качествено аудио интересни неща. Или може би държиш посетителите на форума да нямат алтернативни източници на информация? По какъв начин постовете ми ти пречат? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2010 12:35 Заглавие: |
|
|
| Evlampi написа: | | Пиша в една тема ... |
Ами ти преди не пишеше и само в една но ти се направи забележка. Пусна си реклама на сайта-айде стига толкоз.Не е нужно всеки ден да шумиш около него.Този форум е за съвсем друго нещо.
Много от редовните потребители тук имат собствени сайтове но не съм видял да им правят реклама.И аз имам.Мен да си ме видял да си го рекламирам?Даже и в профила ми ме мързи да го добавя.А далеч по-бихме имали право(и заслуги към този форум) за да го направим. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|