|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Joka™ Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2005 16:00 Заглавие: Проблем с дисплея на лаптоп - Compaq Evo N800w |
|
|
Здравейте,
Голяма Босненска Трагедия - ГБТ !!!
Възникна тази сутрин проблем с лаптопа ми, модел Compaq Evo N800w.
Дисплея не ще да "запали". Ако съм го отворил някъде около 10см. бачака и си показва перфектни цветове, но след като го отворя напълно, на 90 градуса, започва да прекъсва(нищо не се показва) или започва да маже цветовете.
Предполагам, че повредата е в лентовия кабел, който е в едната панта? Имам предвид кабел, който свързвра TFT матрицата с картата?
Въпроса ми е дали това може да е проблема и колко горе долу ще струва нов "лентов кабел".
Чао и със здрвае. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
YoggA Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 09, 2005 3:04 Заглавие: |
|
|
Добър лаптоп - затова го носи в сервиза на HP/Compaq ... там ще ти кажат какъв е проблема и колко ще струва ...
А може да се окаже, че кабела не е прекъснат, а проблема идва от лош контакт ...
А и дори да е кабел - едва ли ще намериш в БГ точно тоя кабел ...
При подобен проблем с Dell Inspiron 8500 на дъщерята - занесла го е в сервиза на Делл и там са го оправили. Вече почти година работи и няма проблем..
И което ме учуди - не са и взели никакви пари. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|