| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
daneil81 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 11:41 Заглавие: ВЪПРОС ЗА ПРИНТЕР LEXMARK X 1170 |
|
|
| Някой може ли да ми помогне принтера ми дава съобщение че е отворен скенера и не може да принтира, а в действителност капака е затворен.Някакви предположения за проблема |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
KST_Lab Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 18:48 Заглавие: |
|
|
| датчик на капака. |
|
|
 |
daneil81 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2010 10:17 Заглавие: |
|
|
Случайно да знаете каде се намира датчика на капака защото аз не го намирам  |
|
|
 |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2010 18:50 Заглавие: |
|
|
Имам X1180 пробвах с нацяло махнат капак на скенера и си работи.Няма никакъв датчик на скенера (май?!).Да не ти дава че ти е отворен принтера където се слагат главите защото това не е като онова ?  _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |
daneil81 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2010 19:44 Заглавие: Проблем с Lexmark x1170 |
|
|
| Наистина пробвах с нацяло махнат капак на скенера и си работи.Няма никакъв датчик на скенера .Ти си прав принтера седи отворен и главите остават посредата.Какво да правя от тук насам?? |
|
|
 |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2010 21:56 Заглавие: |
|
|
Махаш 1,буташ 2 на ляво и вдигаш на горе.В обграденото ти е датчика по който съди принтера дали е отворен или не.Представлява малко ключе.Като ти е затворен принтера главите не трябва да са в средата а да отидат в крайно дясно положение.
Ще трябва да се разглоби принтера и да се види ключето дали е наред.Не знам дали имаш някакъв опит.Не е сложно но се иска малко усет и да е "пипал" малко от малко човек. Прецени си дали ще се справиш сам,или го носи някъде да го погледнат. _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |
|