| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Conquer Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2010 14:55 Заглавие: Проблем с колони Luxeon модел V998H |
|
|
Когато колоните се свържат към електрозахранването им светва червения светлодиод, но не може да се стартират след това нито с power бутона или дистанционното управление.
Малко история как се стигна до това положение. От два три месеца правеше следния проблем, както са пуснати и работят се изключват сами до позиция stand-by. Това беше много рядко и съответно не им обръщах много внимание. В последната седмица преди да изгорят този проблем зачести. Примерно за един час може да се стигне и до 5-6 изключвания. В деня, в който спряха да работят ми направиха следното, вече не се изключваха, а минаваше в странен режим, започваха да светят почти всичките лампи, а светлодиода който показва силата на звука светваше странно (в смисал не може да се различи цифра). След което аз ги изключих от електрозахранването за 2-3 часа. И след това вече са в състоянието, което обясних в началото.
Може ли да ми препоръчате сервиз, в който да ги занеса и евентуално да кажете какво им е и колко ще струва ремонта ориентировъчно. От приятели чувам, че има сервиз в Люлин в който могат да ми ги поправят, но като потърся в интернет излизат много сервизи в този район и не мога да се ориентирам към кой точно да се насоча.
Ето линк към страницата за да се ориентирате точно за кой модел става дума http://www.luxeonav.com/products/V998H.htm
Благодаря ви предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2010 15:16 Заглавие: |
|
|
Разгледай стикнатата тема в раздела за търсещите сервиз.Или сортирай горе графа "Потребители" по местожителство. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 20:35 Заглавие: Re: Проблем с колони Luxeon модел V998H |
|
|
В този сервиз ще ти помогнат http://www.cezar.bg/ |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
joro_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2010 8:49 Заглавие: |
|
|
| В Люлин, Пан Сервиз имахa филиал, някъде около спирка Западен парк на метрото. |
|
|
 |
|