|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2010 1:03 Заглавие: DVD записвачка Samsung SH-S203 |
|
|
Здравейте,днес реших да преинсталирам компютъра на сина ми,и се яви един проблем !Операционната система е Windows7,и записвачката не ще да работи с нея.В таск менажера я има,но е с удивителна,иначе на друго място не се вижда и не работи.От това което видях в "мрежата",разбрах че е необходимо да се флашне самото устройство,но и там ударих на камък-програмата за флашване не я открива,иначе съм си намерил по-нова версия на файла.Та въпроса ми е такъв-възможно ли е да се справя с проблема без да се връщам към winXP,и без да я демонтирам,евентуално с някаква жива дистрибуция? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2010 1:31 Заглавие: |
|
|
Погледни това тук. Би трябвало да ти свърши работа А случайно да си слагал daemon tools ? Ако си прочети това тук. Тествал съм го за виста, но според мен работи и на Windows 7  |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2010 10:18 Заглавие: |
|
|
Ами да,слагах "daemon tools" ,и след като ми показа несъвместимост я махнах,но явно че си е свършила работата .Ще пробвам и ще пиша за резултата,благодаря за линковете!
п.п Проблема го реших чрез възстановяване на системата до по ранен момент,след което записвачката се флашна без проблем,благодаря още един път! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|