| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
matkauton Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2010 19:07 Заглавие: АвтоCD Pioneer DEH-P5500MP Работи само на CD |
|
|
Здравейте колеги,
исках да попитам някой сблъсквал ли се е с подобен дефект. Апарата поема диска при подаване стартира пее сменя песни увеличава намаля звука. Проблема е че не иска да смени на тунер при опит да се стартира без диск от Source бутона нищо не става. Процесорчето ми се стори че има лоши спойки препоих го с въздух но ефект няма. Незнам към къде да се насоча не съм срещал подобен дефект. Разглобих и панела бутоните работят. На кварца отива захранване но не знам дали има генерация нямам осцилограф все още. Благодаря ви предварително за отделеното време. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2010 20:28 Заглавие: |
|
|
Продължавай с панела,това е жокер _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
damil Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2010 15:26 Заглавие: |
|
|
| Случвало ми се е на Сони да имам заседнал бутон и ефекта беше същият. Може бутон да цъка като здрав, а всъщност да дава утечка на омметър? |
|
|
 |
matkauton Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 24, 2010 12:38 Заглавие: |
|
|
Имах малко друга работа сега се захващам пак със радиото. Ще пиша довечера до какви изводи съм стигнал.
Абсолютно си прав колега цъка но на омметър постоянна верига с еднно впръскване на контактен спрей се оправи. Сърдечно благодаря за съдействието. |
|
|
 |
|