| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
urugvaec Нов потребител

Регистриран на: 15 Апр 2005 Мнения: 20 Местожителство: Учиндол Чипрофци
|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 17:33 Заглавие: tv BEKO NR 28B4TI2-TXS service menu |
|
|
някой имал ли си е работа с тези сандъци налага ми се да го фиксирам но никой не може да ми помогне за да вляза сервизните настройки,до сега съм пробвал без успех:
1.MENU 8500
2.МЕNU 9301
3.(канал+) (канал-)едновремено на плота на тв
единствено ми даде някакъв ненужен ефект на 3-то като натисна едновремено + - и power появява се син екран и прави демо след като свърши демото ми изписва с червени букви проверете сигналния кабел,накой ако знае някакъв др код освен горепосочените да ми пише  _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачан в края на съобщенията, които пускате |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 19:15 Заглавие: |
|
|
Дай номера на шасито ,но според мен ти трябва отделен сервизен пулт или поне дай чиповете с какво е изпълнен  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 20:55 Заглавие: |
|
|
| Тоя уругваец ту е от NY ту от Асеновград ,не се разбра от дума-пуска един пост след друг! |
|
|
 |
urugvaec Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 23:52 Заглавие: |
|
|
ЕLP какво значение има от къде съм????????????????????????????  _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачан в края на съобщенията, които пускате |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 23:55 Заглавие: |
|
|
в NY едва ли гледат на BEKO  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2005 0:23 Заглавие: |
|
|
| urugvaec написа: | ЕLP какво значение има от къде съм????????????????????????????  | Има значение толкова доколкото не си Щирлиц за да се криеш ,а пък и колегиалността го изисква да бъдеш по-открит за да се надяваш на помощ. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
urugvaec Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2005 13:52 Заглавие: |
|
|
ами номера на шасито за момента не мога да го дам(гаранцията)но все пак ако има желаещ да ми помогне може да ми помогне ако знае някой друг код освен горепосочените благодаря ви все пак  _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачан в края на съобщенията, които пускате |
|
|
 |
|