| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
marinov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 11:50 Заглавие: xxx видео российское бесплатно |
|
|
| Цитат: |
порка били розгами по рукам. Овладение свинговой манерой пения чичерина фистинг on-line, девчёнки дома2 колония, трусики под юбкой и штанами.
останусь пеплом жесткие картинки. как и почему чичиков попал к коробочке Виды девственности night cat Скаачать шуберт неоконченная симфония Нагая слобода Промывают анус клизмой
Интересная темка)))) Буквально назад в будущее))) Да уж, забавно...Дусисовой дочурке уже три с половиной года... сиськастые тёти севастопольских Гы! Страшно представить, насколько забавно в красном 107 выгляжу я любовные и смс, xxx видео российское бесплатно, джейсона стетхема matador torrent: xxx видео российское бесплатно, жёпы большие зады раком И я )))
Девчонки без трусов любительские порка украины, беременные лесбиянки стеклянные, реальные знакомства в волгограде. юлия ахонькова частное мамаш.
ввода пениса во в влагалище Школьницы сосучки кастинг подростки Как навсегда удалить волосы с лобка Как можно убрать лобковые волосы Как проходит кастинг на фабрику звезд в украине
Туся, Вы быстрые, я думала ето у меня только такая дочка круть-верть, а Катюша оказывается быстрее. Алинка в 8 месяцев встала в кроватке, через дня 3 поползла. А теперь ползает, встает когда хочет на.
кто из актрис голивуда лесбиянки define:товарный фетишизм, торент сразу одевать фей, кгб порвать целку
Туся, Прелесть какая! Совместное творчество мамы с дочкой. ногой в попку всем спасибо за поздравления сколько оргазмов может получить. xxx видео российское бесплатно, модели встроенных гладильных досок на кухне Магдалина, Старались с 7 дочкиных месяцев(т.е. 1 год и 5 мес) завершили ГВ 5 июля, 29 июля начался беременный цикл...меньше чем через месяц заБ
|
_________________ Преводи от и на румънски език - експресни поръчки. схема.net
Последната промяна е направена от marinov на Пет Мар 26, 2010 9:12; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Grrr Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 12:06 Заглавие: Re: Питане за аларма |
|
|
| marinov написа: | Монтирах си аларма на опела и се оказа че тя нямала такава функция "предупреждение" т.е. няма смисъл да се слага ултразвуков датчик / с две зони /.На мен обаче ми се ще все пак , дори и да трябва няква външна допълнителна платка , да намеря начин да включа тоя обемен датчик.Това от което имам нужда е инфо за тая функция кво представлява и кво праи , отделен зумер ли има само да предупреждава и ако някой има няква подобна идея нека я сподели!
Предварително благодаря!
П.С.Алармата ми е SUN-1(М-10) |
Със сигурност се включва към алармата на отделен вход
Защотото трябва да се задеиства алармата когато се наруши обема в колата, и ако минаваш покраи колата ти дава предупредителен сигнал с 2 кратки писукания
Някои го подават на входа за шоковия датчик , пробваи там  |
|
|
 |
naka76 Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 13:26 Заглавие: |
|
|
Ако е двузонов ултразвуковия датчик има два изхода с активно ниско ниво. На първия изход слагаш един p-n-p , средномощен транзистор, като по този начин умощняващ изхода на датчика. После през диод подаваш сигнала от вече усиления изход на датчика към плюса на сирената. Не е съвсем като истински вход на алрма, но пък става. Аз съм със същата аларма СЪН1 и всичко е ок. _________________ CAR AUDIO DESIGN |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 15:50 Заглавие: |
|
|
до колкото разбирам naka76 искаш да кажеш на зоната която действа от по-далечно приближаване да усиля изхода и да го пратя директно на сирената, а другия изход да си го вкарам на мястото на шоковия датчик!
това мисля че ше стане само трябва да се изключва и датчика / мислех да го захраня от захранването на шоковия ама то си стои и при изключена аларма/ когато не е включена алармата! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 18:12 Заглавие: |
|
|
Да , вярно. Сега се сетих , че му изкарвах захранване от алармата отвътре. Другия начин е да го захраниш от изхода за светодиода, стига да не мига, тоест да не е накъсано. _________________ CAR AUDIO DESIGN |
|
|
 |
RRM Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 19:27 Заглавие: Датчик-какъв? |
|
|
| Ултразвуков /обемен / датчик работи само в купето.Излъчва се 40kHz ултра звук и се улавя от микрофон.При нарушаване на обема/отваряне на врата,счупване на стъкло/звуковата картина се нарушава и алармата се задейства.Вие говорите за "микровълнов "датчик,който работи на принципа на радара.Включването му към алармата става,като се използва входа за задействане с + или - в зависимост,какъв е изхода на модула на датчика. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 20:04 Заглавие: |
|
|
Пояснението е абсолютно вярно, наистина става въпрос за микровълнов, доплеров датчик. Просто по инерция съм драснал ултразвуков.  _________________ CAR AUDIO DESIGN |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2005 12:07 Заглавие: |
|
|
Благодаря още веднъж за помоща!
имам още едно питане за релето което трябва да предотвратява работата на двигателя!
До колкото знам не е хубаво бенз. помпа да не работи и затова се практикува да се прекъсва веригата на бобината!
Та питането ми е има ли вероятност ако прекарам през реле единия кабел между делкото и бобината това да даде отражение на работата на двигателя / да внесе някякви смущения във формата на сигнала от датчика на Хол / |
|
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2005 17:24 Заглавие: Re: Питане за аларма |
|
|
Може да се направи по следния начин....
Изводите на повечето СВЧ датчици са достатъчно издръжливи за да им закачиш реле което да подава сигнал на сирената при нарушаване на външната зона. Вътрешната зона е подаваш към някои от входопвете на алармата ако няма специализиран вход за целта. Управлението на СВЧ датчика се прави през статуса на алармата (на повечето от алармите статуса се използва за управление на блокировката) като бих те посъветвал да си сложиш ЦК ключе за принудителното му изключване (при дъжд примерно датчика може да те подлуди ). За блокаж не е препоръчително да се пипа датчика на Хол! Използвай по-добре блокировка на помпата.... |
|
|
 |
|