|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
taralion Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2010 1:03 Заглавие: Разчитане на означенията на топлия печат върху акумулатор |
|
|
| Някъде бях срещал тази тема, но не помня дали беше тука. Купих си втора ръка акумулатор "MONBAT DYNAMIC". Отгоре има топъл печат с означение - "445032077". Отстрани на ръба отляво - "000274", отдясно - "310574". Пита се в задачата, кога е произведен? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2010 1:36 Заглавие: |
|
|
Ето тук си е ама колко ще помогне... според повечето предположения, трябва да е произведен на 31.05.2007 и тая година да му е последна...  |
|
|
 |
taralion Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2010 8:26 Заглавие: |
|
|
| Аз също съм на това мнение, което важи и за бойлерите. Три зими и едно лято и после нов. Този цикъл се повтори два пъти при мен. Разбира се имах и едно гаранционно връщане, но гаранцията е обща така, че вие ще излезете прав. Надявам се жената да си бръмка лятото с него. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|