| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
halil1988 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 16, 2010 23:08 Заглавие: Питане за схема за усилвател с TDA1562 |
|
|
Значи колеги проблема е следващият намерих няколко схеми с TDA1562 и тъй като съм начинаещ в тази област изкам да ва попитам коя от тези семи е по хубава за направата на усилвател за кола.
схема1
схема2
схема3
Или да използвам схемата от даташита.
И на схема 2 има едни бобини на които не пише индуктивността им ако можете да дадете някакви предложения за тях.
Благодаря ви предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 16, 2010 23:12 Заглавие: |
|
|
Според мен за правилен отговор на въпроса трябва да се знае и какъв ще е източника на сигнала - примерно радиокасетофон или лаптоп. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
halil1988 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 16, 2010 23:14 Заглавие: |
|
|
| Колега аз по горе съм написал че е за кола следователно за радиокасетофон(СД плеър) |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 16, 2010 23:22 Заглавие: |
|
|
На теб ти изглежда логично да е радиокасетофон/CD Player, но много хора ползват и лаптопи. Така като гледам схема 2 в такъв случай е най- подходяща. Но зависи тоя касетофон/ CD Player какви изходи има - има ли линеен изход или ще ползваш изходите за говорителите. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 16, 2010 23:24 Заглавие: |
|
|
| Ти си написал, "колега" че е CD за кола, но писал ли си от какъв изход ще вземаш сигнала??? |
|
|
 |
halil1988 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 16, 2010 23:26 Заглавие: |
|
|
| Еми да ти кажа незнам дали има линеен изход но знам, че сд'то е от 90те май защото като си взех колата беше в нея и е оригинална мисля, че защото на нея има емблемата на колата иначе сд'то е пайнер. От къде мога да разбера дали има линеен изход |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 16, 2010 23:31 Заглавие: |
|
|
Освен да дадеш точния му модел, но една снимка на задния панел май ще е повече от полза. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 16, 2010 23:33 Заглавие: |
|
|
| Ами хубаво е преди това да си изясниш картинката и да си допишеш темата. А това как можеш да видиш ... Ами просто свали CD-то и погледни отзад какво има ... А може и в интернет да погледнеш ... Начини много ... Стига желание да има. |
|
|
 |
halil1988 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 16, 2010 23:35 Заглавие: |
|
|
утре първата ми работа ще е да сваля сд'то и да видя какъв модел е и ще направя снимки
мерси пак |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 17, 2010 8:15 Заглавие: |
|
|
Що се отнася до индуктивностите там си пише "see text"
The next step is to wind the two inductors that are used in the Zobel networks. These are made by winding 20 turns of 1mm enamelled copper wire onto a 5mm former (eg, a 5mm or 3/16-inch drill). Note that you will have to wind the last five or six turns back over the winding, so that the inductor leads line up with the board mounting holes. |
|
|
 |
|