| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
niggaz_nature Нов потребител

Регистриран на: 18 Дек 2005 Мнения: 12 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 17:25 Заглавие: Моля да ми предложите вариант за програматор на 27c256 |
|
|
| Трябва ми програматор за този чип 27c256 . Възможно най-евтиния които би ми свършил работа и по възможност на USB порт в краен случай може и LPT. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 17:48 Заглавие: |
|
|
| Willem , 45-50$ , sivava.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 17:51 Заглавие: |
|
|
| Този го видях. Няма ли нещо друго което да не е за толкова много чипове съответно да е по-евтино. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 18:39 Заглавие: |
|
|
| niggaz_nature написа: | | ...Няма ли нещо друго което да не е за толкова много чипове.... |
Ами няма как да има.
Това е памет с паралелен запис/четене.
Имаш 15 адресни входа с които да адресираш (от)къде ще четеш(пишеш) и 8 за данните.
Останалите няколко - няма да ги броим. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 19:00 Заглавие: |
|
|
Разбрах. Друг въпрос каква е разликата между тези програматори и какъв ми трябва точно на мен от 4 те изброени.
Е5
Е1
Е4
Е2
Друг вариант е един магазин в Стара Загора продават пак такъв програматор. Но не виждам разлика с тези от EBAY . А не ми е проблем да си го поръчам от там макар и с по-бавна доставка.
Програматор WILLEM V.3 |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2010 19:41 Заглавие: Re: Моля да ми предложите вариант за програматор на 27c256 |
|
|
| niggaz_nature написа: | | .... Възможно най-евтиния които би ми свършил работа .... |
При тази увертюра, не е ли по-просто да потърсиш човек който да ти свърши работата. Явно не е много и ще да е епизодична.
Вместо да купуваш нещо което явно не ти трябва особенно, което трябва да си сигурен, че ще работи като хората и могат да се породят още една купчина други въпроси.
Ама ти сигурно си знаеш, де.
А иначе какви препоръки очакваш да получиш за дадените линкове към търговски сайтове? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Апр 03, 2010 10:05 Заглавие: Re: Моля да ми предложите вариант за програматор на 27c256 |
|
|
Дали имат разлики нещо . Какво трябва да означава това E1 E2 E3 E4 и т.н
Коригирал съм ти поста Не се отговаря с този бутон |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 03, 2010 12:35 Заглавие: |
|
|
Като гледам има . На единия платката е със зелен лак Всички програматори дето си ги дал програмират този елементарен EPROM вземай един и дерзай . Ако пък имаш само един чип да програмираш има и по-лесен вариант . Напиши от къде си и все някой колега ще ти свърши работа да ти го запише . _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Апр 03, 2010 17:22 Заглавие: |
|
|
| От Стара Загора съм . Не бях си попълнил профила . И така става . Проблема ми е следния ще пробвам едни промени с софт а за кола и ако не стане да запишем друг чип. А да занимавам два пъти един човек да върши услуга малко ми е неудобно и за това рекох да си купя програматор напражо. Но ако се намери някой ще почерпя ако ми свърши работа в рамките на деня. |
|
|
 |
sms Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 03, 2010 17:40 Заглавие: |
|
|
Явно промяната на софт. при колите е на мода сега.
Мисля че в Стара Загора има доста колеги които могат да го запишат. |
|
|
 |
|