| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivopicha Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2010 10:40 Заглавие: Проблем с климатик SANG |
|
|
| Имам климатик SANG 12- ка, който ми служеше вярно 9 години. Нито веднъж не съм имал проблеми с него. Ползвам го както за охлаждане, така и за отопление. Обаче снощи както си стоеше и изведнъж се пусна, сам, без да пипам нищо. и след 20-30 секунди спря. После след 5-10 секунди пак се пусна и взе да се включва и изключва сам на 5-10 секунди. Обърнах го на студено, на авто, на исушаване- все се пуска и спира сам. На тялото вътре има един бутон за ресет ли е, за авто пускане ли е- не зная. Натисках и него и пак едно и също. Дръпнах му кабела снощи, тая сутрин го забивам в контакта и пак взе да се пуска сам. От какво може да е и дали ще се спрявя сам. Гледам, че облицовката на тръбите които са вън се е изпокъсала. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
jorot Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2010 10:51 Заглавие: |
|
|
Може и да тъпа идея, но пробвай да преместиш дистанционното някъде, където няма обхват. _________________ За мъжката аудитория |
|
|
 |
ivopicha Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2010 11:03 Заглавие: |
|
|
Под възглавицата го слагах, батериите му махах- все тая  |
|
|
 |
ivaho Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2010 12:17 Заглавие: |
|
|
| Премахни бутончето за което говориш, ако това не помогне смени приемника за дистанционното. |
|
|
 |
Василев65 Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 14, 2010 15:49 Заглавие: |
|
|
Случвало ми се е такова нещо на телевизор- при включване на полюлей с енергоспестяващи лампи! При включване на полюлея се включваше и телевизора, а понякога се включва и изключва. _________________ Ние, с поялниците, трябва да се подкрепяме! |
|
|
 |
|