| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Чет Апр 21, 2005 19:36 Заглавие: Търся схема за автоусилвател |
|
|
| Не знам каква марка е, пристигна 3 на части с орязани кабели. Крайни транзистори: BD909/BD910 , Интеграли: KIA494P (Генератор за импулсно захранване) , 2х KIA6259S - ОУ, C1237HA - защита за стерео усилвател. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 21, 2005 20:10 Заглавие: |
|
|
ами то с тия части много усилватели могат да се направят аз не знам да има усилвател да е направен с друг чип освен с tl494
гепваш по етапни редове предусилвател смесители тон коректори ако има филтри и така нататък аз досега никога не съм ползвал схеми 20 години карам на това което виждам вътре в кутията дай нещо повече инфо а и най лесно човек се ориентирва хвани захранвето на чипа виж кое са входове изходи бързо става не е толкова зор и си на финала _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Чет Апр 21, 2005 20:21 Заглавие: |
|
|
Трябва ми схема да се ориентирам за входовете и превключватрлите на единия панел (понеже са прерязани кабелите), копчетата са 4 (Subwoofer, Mono/St., 2 за Input signal). По платката има прегорели резистори и гръмнали транзистори. Малко трудно ще се ориентирам в тая бъркотия . А и генератора не тръгва заради защитата .
Между другото на панела има предпазител 25А  |
|
|
 |
tsuko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 22, 2005 0:25 Заглавие: |
|
|
| omegata написа: | ами то с тия части много усилватели могат да се направят аз не знам да има усилвател да е направен с друг чип освен с tl494 |
Има разбира се SG2525 наскоро правих един "Audio master" мултивибраторът му беше направен със 555..... |
|
|
 |
|