|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2010 16:15 Заглавие: Колега от региона на Пловдив за лек ремонт на дънце? |
|
|
Здравейте.На една моя приятелка от Раковски и се е изстръгнала буксата за микрофона на аудиокартата на лаптопа (ама че нежно отношение а? ).Ходила е във сервиза на Сименс (лаптопа е Фуджитсу Сименс) и ,като във всеки фирмен сервиз и обявили красива трицифрена сумичка.Някой от региона наема ли се със такова ремонтче (според мен хич не толкова тежко)?.Искам просто да съм сигурен,че ще се свърши качествено работата,да не стана после аз крив .Ако някой би се нагърбил може да драска на ЛС,за да не създаваме излишни конфликти в темата .Благодарско и лека вечер  _________________ Може и да бъркам..... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2010 16:32 Заглавие: |
|
|
| Писах ти. |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2010 18:28 Заглавие: |
|
|
Смятам темата за приключена.Който иска да я праща в небитието  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|