| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
milenjs Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2010 7:24 Заглавие: Asus VK-191D - програматор за eeprom-a -РЕШЕНО |
|
|
Монитора не включва, захранване и инвертори изпробвани на друг. На платката за управление 3.3В и 1.8В изправни.
Имам съмнения за записа в епрома /по симптоми от нета/ но с какво се пише тази памет - SST25VF010A ?
С SeeProg-a видях че става ама моя отказа нещо 
Последната промяна е направена от milenjs на Пет Май 07, 2010 14:36; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 05, 2010 13:36 Заглавие: ре: |
|
|
| Прати ми я, ще ти я запиша с ORANGE-3. По описание - първо ERASE иска. После записваш. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Май 05, 2010 13:42 Заглавие: |
|
|
Благодаря за предложението но днес ми остана време /енергото прави профилактика и няма нет/ и успях да си поправя SeeProg. Скъса ми нервите тази платка, бях си я купил преди време от една фирма с име на звезда, само PCB-то. Да бях си я направил сам щеше да ми спести много време и нерви, по некачествена рядко може да се намери. Подкарах я с хиляда мъки, работи си около година и спря. Днес намерих проблема - прекъсната пътека под една ИС  |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 07, 2010 14:34 Заглавие: |
|
|
За протокола - монитора оживя след запис на ЕЕПРОМ-а. SeeProg-a четеше паметта на на запис даваше грешка при проверка винаги на 5%.
Проблема реших след намаляне скороста на четене/запис на 50% и изтриване на чипа преди запис. Ако на някой му направи проблем да пробва така. |
|
|
 |
|