| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 06, 2010 18:12 Заглавие: Търси се малък по размер аудио трансфорамтор. |
|
|
За да съм галванично развързан ми се ще да разполагам с малък по размер аудио трансфроматор с импеданс на едната намотка 600 ома. На другата, каквото дойде. Имам съмнения, че на радиотоките бяха такива, но там размерът май да ми дойде бая голям. От някой стар усилвател входящ траф май ще да ми е ОК.
Предлагайте... _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Чет Май 06, 2010 18:17 Заглавие: Re: Търси се малък по размер аудио трансфорамтор. |
|
|
~ 2 на 1 см ? Ако те устройва имам 2 и утре мога да ти кажа какви са им параметрите. Made in Japan са . _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 06, 2010 19:00 Заглавие: |
|
|
Изключително важно е да са маде. Ако са ташак, заеби ги.
Дай параметри. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 06, 2010 19:32 Заглавие: |
|
|
Ваклине , имам много малки на Neutrik .Лошото е че съм ги купувал скъпо ( по около 15 лв. ) _________________ LZ1VTX |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 06, 2010 19:35 Заглавие: |
|
|
Дай параметри. Какво са 15 лева за идеята?
Преди време си взех едно много красиво фиатче да си го правя да си се возя из селото. Сейченто. Ама е на положение "видяно, че пали". Един колега вика, давай да го правим. Обаче, му отговарям, че в идеята да се возя на самолет до момента съм вкарал 15 фиатчета и край се не види, ебаси. Та, 15 лева, ще са си 15 лева...
-------- Чакай и аз като теб --------
LZ2VL _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 06, 2010 20:53 Заглавие: |
|
|
| Респромите имаха на аудио изхода с феритна сърцевина, не стават ли? |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 06, 2010 21:07 Заглавие: |
|
|
Важно е да е 600 ома за да съответства на авиационните радиа. Вторичната страна може да е секви килооми. Този от Респрома ще да е голям по размер, няма да е екраниран и т.н. Аз май ще заложа на 15'те лева или на Джапон... _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
no money Опитен потребител

Регистриран на: 02 Яну 2006 Мнения: 198 Местожителство: Бургас/Созопол
|
Пуснато на: Чет Май 06, 2010 22:04 Заглавие: |
|
|
Само като идея също......по платките на модемите има достатъчно малки трафчета като габарити, но мисля импеданса им е различен. При това се намират почти без пари. _________________ Времето е най-ценният ни ресурс, защото е единственият който не може да възстановим. |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 07, 2010 0:00 Заглавие: |
|
|
Можеш да използваш няккое трафче от стар телеефон/сименс или подобни/ за предпочитане от шайбови.Те съгласуват импеданса на апарата с импеданса на телефонната линия който е също 600ома _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 07, 2010 11:28 Заглавие: |
|
|
Под ръка едва ли ще намеря нещо, а и съм ограничен от към място. Иначе, точно това е трафчето... _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
|