|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 09, 2010 17:06 Заглавие: Деактивиране на фабричната аларма на Rover 400 ? |
|
|
| Колеги, може ли някой да ми каже как да деактивирам/премахна фабричната аларма на Rover 400? Алармата е Lukas. Включва самоволно клаксона на колата и е много неприятно, особено нощем. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 09, 2010 18:08 Заглавие: |
|
|
Остави си алармата. Оправи ключалките на вратите. За конктактните системи говоря. Или отрежи клаксона...
Моята е на същото дередже, но е в балансирано състояние. Ако първо отключиш дясната врата, натам всичко бачка на 6. В обратен порядък се колебае между това да събудя 2 блока или просто да имам затруднения с паленето. Ама, като е трудно човек сам да си е клиент, как да си оправи колата??? _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 09, 2010 18:34 Заглавие: |
|
|
Не ,че разбирам от аларми ама четох някъде ,че се деактивира с четрицифрен пин код по начин описан в потребителската книжка .Ако намериш потребителската книжка може би ще е по ясно. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 09, 2010 19:05 Заглавие: |
|
|
| Благодаря на Vaklin, прочетох всичко във форума на Rover. Оказа се, че тези аларми си дават доста проблеми.... колата е купена съвсем наскоро, няма потребителска книжка, няма и резервен ключ.... и за съжаление е на мой близък приятел. Исках да елиминирам алармата, за да реша проблема завинаги, но ще пробвам и с бутоните на вратите, дано да има поне временен ефект. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 09, 2010 19:54 Заглавие: |
|
|
Що временен? Направи го като хората. Почисти всички контакти. Почисти и притисни клемите. Ако има зеленясали, смени ги. И, вервай ми, х'алармата ще надживее колата.
Ама приятелят трябва да ти е наистина много близък. Особено ако колата е "Австрийка" А за съжалението. Жал ти е за приятеля или ти е жал, че колата е на приятел и нема мърдане?  _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 09, 2010 21:10 Заглавие: |
|
|
Исках да кажа, че колата е на приятел и трябва аз да реша проблема. Мърдане винаги има, но не и на приятел.... поне аз не мога.
Колкото до колата, позна, австрийка е, при това "само на 66 000 км", а кожата на волана е изтрита, не само гумите, но чак желязото на педалите е изтрито, седалките накъсани, особено шофьорската.... Предполагам е на над 300 к км, но да е гледал когато го е купувал. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 09, 2010 21:24 Заглавие: |
|
|
Имал, дал. Сега ти си на ход. Робството е двупосочен процес и за запазване на баланса в природата, един ден си роб, един ден - бял господар.
Аз в дните в които ми е ред да съм роб, съм уморен и имам нужда от отдих.
Разпарчетосвай наред. Между другото, всичко което е зеленясало го сменявай! Утре ще ти висне пред дюкяна, че спира сама на път и едновременно с това се пускат чистачките. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
Gena Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|