| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
matkauton Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2010 16:00 Заглавие: Toshiba Quosmio G30 Дава артефакти |
|
|
Здравейте. Видеокартата е 7600GO Лаптопчето е вече извънгаранционно по време на гарнцията напарви същия номер и смениха дъното. Сега идеята ми е че имам старото дъно. Четох в сайта на тошиба че е слабо място на модела, но до там. Артефакти обикновенно дава при повредена памет някой отлепвал ли е с въздух памети от дъното с успешен край на монтаж на другото? И евентуално някой ползвал ли е вариант да допълнително видео на PCIe аз съм чел тук там по нещо но все ми се струва като научна фантастика. Дъното струва 1200 евро в тошиба безумно е. Клиента си взе нов лаптоп така че този е свободен за експерименти  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2010 16:52 Заглавие: |
|
|
Ами включи един външен монитор и ако пак нищо не покаже дъното към гюма . _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2010 20:12 Заглавие: |
|
|
Само с въздух ще утрепеш паметите 100%.Не държат.А най-вероятно проблемът ти не е в тях.
Повтаряно е сигурно 10-20 пъти:загрява се кристала на чипа за 10-15 сек при 350-400 градуса и ако работата му се нормализира,значи е дефектен.
Баси,трябва да се напише някъде с ГОЛЕМИ ЧЕРНИ БУКВИ.Ама не знам къде. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
Ilian359 Опитен потребител

|
|
|
 |
|