| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
don bazilio Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 31, 2010 20:56 Заглавие: Eлектронно фотореле FFR -01 |
|
|
| Търся схема принципна на това реле . Направено е с един операционен усилвател HA17458 . http://www.onlinedisk.ru/file/446720/ . Линка ще даде информация за външния вид. Трудно може да се снеме схемата от платката има двустранно опроводяване . Схемата на чипа я има но не дава информация за схемата на релето. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 31, 2010 23:17 Заглавие: Re: Eлектронно фотореле FFR -01 |
|
|
| don bazilio написа: | | Трудно може да се снеме схемата от платката има двустранно опроводяване |
Глупости! май някой го мързи, а? |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Вто Юни 01, 2010 0:34 Заглавие: Re: Eлектронно фотореле FFR -01 |
|
|
Направи снимки от 2 те страни на платката.. Какво като е 2 слойна ? Малко се понапъни... аз оня ден на една с няколко слоя от горе се пулих! Просто внимавай и ползвай от време на време и уреда . _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
don bazilio Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 01, 2010 10:04 Заглавие: Електронно фотореле EFR-01 |
|
|
| Благодаря за отзивчивоста . Платката си я направих снех и схемата.Не съм съгласен че ме мързи да я снема . Просто не исках да откривам топлата вода. Пък и сега нямаше да я правя.А това линкче е и за мързеливите ,услужливите ,тези които към този момент просто нямат време ,тези които искат да видят идеята заложена в схемата или просто да си я архивират за колекция . http://www.onlinedisk.ru/file/447041/ . С това смятам темата и дискусиите по нея за приключени! |
|
|
 |
|