| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sz00 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 21, 2010 8:18 Заглавие: nokia N91 - проблем при сглобяването! |
|
|
Здравейте! Страничното бутонче за менюто ми се развали и реши да си го запоя. Всичко се получи ОК. Пуснах телефона преди още да сложа панелчето и си работеше нормално (включително и това бутонче). После обаче след като го сглобих напълно и го пуснах екрана показва само бяло и нищо друго. Зарежда се, защото се чува мелодийката на nokia, но както казах само бяло петно и това е . Предполагам че може да съм дръпнал тези кабелчета на екранчето по- силно и да се е прекъснало някое Някой има ли идея дали мога да ги оправя сам или от какво друго може да е станало? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
milenjs Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 21, 2010 10:36 Заглавие: |
|
|
Ако не си вкарал кабела на дисплея в куплунга става така. Другия вариант е да си го прекъснал, тук вече ще се простиш с 20-на лева за флекс кабела.
Има и трети вариант, да не ти го казвам обаче...
Не мога да разбера защо се самонаказвате и не си дадете телефончетата на някой колега, излиза доста по евтино в последствие, а и ние хляб трябва да ядем  |
|
|
 |
teacbg Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2010 7:53 Заглавие: |
|
|
Както казва Колегата, кабелчето може да се е измъкнало. Ако не е това има 2 варианта дисплей или филтри на дисплея.
Не занам за каква лента говори колегата, но аз лично не знам този телефон да има лентов кабел, който да се сменя. Ако е този на дисплея, ще трябва да смениш целия дисплей. Само кабел не се сменя.
Ако те интересува мисля, че ще мога да ти намера дисплейче.(пиши на ЛС)
Ако са филтрите мисля, че няма да можеш сам да се справиш. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2010 9:58 Заглавие: |
|
|
| Ops, моя грешка, лентовия кабел беше за клавиатурата май. Дано да е измъкната буксата че ако е скъсан кабела към дисплея варианта в нов дисплей, към 100лв... |
|
|
 |
sz00 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2010 8:48 Заглавие: |
|
|
Оправих го ! Беше от дисплейчето - поръчах си го от ebay за 5.99 паунда. Доиде след 5 дни сложих го и тръгна Мнооого съм доволен... Благодаря за отговорите на всички  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2010 16:05 Заглавие: |
|
|
| E как като най-евтиния е 23 паунда? |
|
|
 |
sz00 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2010 8:04 Заглавие: |
|
|
В кой еbay гледаш? Ако е UK - da там са скъпи... Но в "international sellers" има изгодни оферти :p В момента например същия дисплей е 10.88 (с доставка) от Hong Kong  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2010 8:32 Заглавие: |
|
|
| Искаш да кажеш че за 5 дена пристигна? При мен от Хонг конг и Китей се бавят МИНИМУМ 2 седмици, сега дори повече а съм купувал доста работи. |
|
|
 |
Ba4oKiRo Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2010 21:34 Заглавие: |
|
|
| Май тези дисплеи които коментирате нямат нищо общо с оргиналните? Нито пък се вижда нещо на тях на открито през лятото - на слънце.Е..всеки избира сам :качество или цена. |
|
|
 |
|