|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rumkata1990 Опитен потребител

Регистриран на: 01 Юли 2009 Мнения: 185 Местожителство: Г.Оряховица/В.Търново
|
Пуснато на: Сря Май 19, 2010 14:48 Заглавие: Автокасетофон JVC ks-fx740r |
|
|
| исках да направя входа му за сд чейнджър като AUX, намерих схема на пиновете му за свързване като AUX ,но не става защото трябва да има някаква схема която да симулира,че е включен сд чейнджър,или комбинация от бутони,ако някой има идея как да стане,моля да помогне! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rumkata1990 Опитен потребител

Регистриран на: 01 Юли 2009 Мнения: 185 Местожителство: Г.Оряховица/В.Търново
|
Пуснато на: Пет Май 21, 2010 10:40 Заглавие: Re: Автокасетофон JVC ks-fx740r |
|
|
| като никой няма мнение,предложете поне някакъв по свестен фм трансмитер с който да нямам проблеми,решил съм да земам един от магазините елимекс за 15 лева,но незнам дали ще работи добре,имам и адаптерна касетка,но след няколко включвания и се загуби единия канал. |
|
|
 |
geordgeo Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 23, 2010 10:05 Заглавие: |
|
|
FM трансмитери бол...И почти всички работят еднакво лошо.Най-добрият вариант е да пробваш как звучи даден модел преди да го закупиш...ако можеш Аз ползвам един "безмарков" от 2 години и съм доволен...горе-долу,тогава струваше 22 лева.Но като цяло си е кофти компромис,поне според мен... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|