|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 23, 2010 10:42 Заглавие: Дъмп за ELITE Chassis 36B - Темата е за триене/затваряне |
|
|
Модела не се знае, понеже му липсва табелката на капака, но шасито е Shixun-36B.PCB 20050513 - накратко 36B, което си е същото като 36A (с някои дребни разлики). Състав: захранване с 3 транзистора, проц. LC863532C (втори ред - 55К9), памет 24C08A, видео LA76810A. Дойде със звук, има OSD, при липса на сигнал има син екран, при сигнал звук със светлосин екра, OSD, и няма никакъв образ. Не ми се вярваше но излезе от дъмпа - сложих празна памет и се оправи, но му липсва синия екран, SECAM (не че трябва, но...) и иконките от менюто. За SECAM не съм сигурен, но за синия екран и иконките знам как става - обаче не му е донесено дистанционното. Ако някой има дъмп ще съм благодарен за съдействието.
П.С. не знам има ли дъмп с български - сега има руски, но май имаше преди и български... _________________ All Rights Reserved
Последната промяна е направена от ivankrivodol на Нед Май 23, 2010 13:23; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 23, 2010 11:47 Заглавие: |
|
|
заповядай _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Май 23, 2010 12:49 Заглавие: |
|
|
Благодаря, но тоя го имах от Монитор-а. Става, но с намален размер ВО, свален е надолу, бие на зелено и иконки все така няма. Пише и Samsung, което не е голям проблем. Предимство е наличие на син екран и повече системи за звук. С празната памет, както и с други, които досега пробвах има само 6.0 и 6.5 - въпреки това звук на 5.5 си има, но дава отражение на изображението - на доста от каналите има моаре - не е силно и се гледа и така, но има. Освен това 3-4 канала не включват цвят.А, с празната няма и SECAM, но това го писах май  _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 23, 2010 12:59 Заглавие: |
|
|
пробвай този,тогава _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 23, 2010 13:05 Заглавие: |
|
|
| Aкакъв е проблема да се донесе пулта и да се напудри в сервизен режим И още нещо всеки ден правите такива шасита толкова ли не може да купите един пулт за огромната сума 3-4лв да си го направите сервизен Или това нещо инвестициите са ви непознати Владеете движението прибиране а изваждане е непознато нещо Иначе ще си пишеш памети до безкрай и резултата ще е нулев накрая все нещо ще бяга |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Май 23, 2010 13:21 Заглавие: |
|
|
Нямам пулт за съжаление - не правя често такива и май ми е първия с такова шаси, който е за прошивка. Не стана и втория бин, ще опитам още някой и ще чакам клиента да донесе пулта, или ще си търся аз за мен. За да не ангажирам колегите - закривам темата. Благодаря на всички
P.S. - Прошивката от тая тема, поста на iwkom, стана на 100%, без доработка. Toва го допълвам за да има полза някой друг... _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|