| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kolin Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2010 16:26 Заглавие: Как да я накарам да свети |
|
|
Имам две лампи нощни на Brilum LN-NL2064-10. Те имат някакви осв. елементи подобно на луминисцентни но и двете изгоряха след месец работа. Въпроса ми е може ли да се заменят с по един по як светодиод и ако някой знае как нека драсне една схемичка и части за направа. Ще стори добро.
Коригирай си заглавието |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
boqn_zara Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2010 15:02 Заглавие: Здравеите |
|
|
По-добре според мен ще да я преправиш с газова крушка те са малки,харчат чисто малко ток,и ги има в богата гама от волтове.Надявам се да съм помогнал.  _________________ Най-лошото е,че ударилите тока после нема как да му го върнеш. |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 15, 2010 19:37 Заглавие: |
|
|
Не си помогнал . Дори да си имал някаква ясна идея, описал си я така , че никой нищо да не разбере . Не мога да разбера толкова ли е трудно да пишете правилно или е някаква мода . _________________ LZ1VTX |
|
|
 |
boqn_zara Нов потребител

|
|
|
 |
kolin Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2010 9:49 Заглавие: |
|
|
| Колеги потърсих помощ от по разбиращи за да ми начертаят евентуално схема на свързване на светодиод на 220 волта. Сегашната лампичка е с мощност 1 ват и е подходяща за постоянно светене в тъмни коридори. За това ми се иска да я сменя със светодиод , но нали трябва да се изправи тока и да се намали напрежението. За такава помощ моля. Благодаря предваително. |
|
|
 |
|