| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
chaveto Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2010 18:40 Заглавие: Преработка на CD чейнджър |
|
|
Колеги някой може ли да ми каже дали има начин да си излъжа радио касетофона в колата, че има закачен чейнджър и да му ползвам неговите аудио входове. Принципно съм виждал на мястото където се включва чейнджъра (на други радиа) да се направи връзка между два от пиновете на буксата и по този начин радио касетофона се лъже и когато натиснеш бутона за чейнджъра може да ползваш входовете и да си закачиш MP3-ка.
Значи радиото ми е фабрично, но може да управлява чейнджър SONY CDX T62 или Becker BE 2660, но за бекера не съм сигурен. На чейнджъра има два чинча за L/R изход + 6 пина, GND, B.UP, BUSON, DATA, CLK, RST.
До колкото знам оригиналният касетофон трябва да е Becker, но какъв е модела си нямам и на идея. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 15, 2010 7:31 Заглавие: re: |
|
|
На касетофона ти ПИШЕ МОДЕЛ: ........... (Свали го, има си горен капак с табелка).
Колата ти е МАРКА ............
На въпрос за фабрично радио от незнаен модел автомобил как се отговаря? |
|
|
 |
chaveto Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 15, 2010 14:47 Заглавие: |
|
|
Свалих касетофона, то е някаква комбинация между сименс и бекер.
Beker BE 2580 е касетофона и към него е прикрепена навигация + тел. на Сименс.
Иначе колата е Ланчия Либра.
След ровене по нета стигам до заключението, че или ми трябва симулатор на чейнджър или с някаква комбинация от бутони да влезна в меню от което да се активира AUX.
За някой модели на бекер се активира от меню. |
|
|
 |
Petrov34 Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 24, 2010 8:40 Заглавие: Re: Преработка на CD чейнджър |
|
|
Здравей колега,има и много по-лесно решение на твоя проблем! Вече се продават като готово устройство,MP3 -плеари с радиомикрофон,имат си дисплей с няколко бутончета, всичко е на едно място и завършва с букса захранване,която се вклучва , в гнездото на запалката на автомобила. Сигнала се приема на свободно място в УКВ-обхвата на радиоприемника или радиокасетофона. Не струва скъпо и работи перфектно! Ела някоя Неделя на Автопазара в Димитровград и ще си го купиш на сносна цена.
Не се отговаря с този бутон |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
|
|
 |
apm Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2010 17:40 Заглавие: |
|
|
| има маркови устройства, които се включват между антената и входа на тунера - при тях се постига максимално качество, но и цената им е десетократно по-висока |
|
|
 |
svilen.ivanov Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2010 19:12 Заглавие: |
|
|
apm, много търся свестен трансмитер, не поредния китайски *&^%$#... Можеш ли да дадеш линк или модел? Всички които съм тесвал звучат все едно съм потопил радито във вана... _________________ Ако не можеш да го отвориш, значи не го притежаваш! |
|
|
 |
|