|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 25, 2010 15:09 Заглавие: Търси се книга Avionics Navigation Systems |
|
|
Значи, сефте да се окаже, че попадам в затруднение да намеря нещо. Търси се тази книга в електронен вариант.
Avionics Navigation Systems, Second edition
Myron Kayton, Walter R. Fried
ISBN: 0-471-54795-6
John Wiley & Sons Inc.
Книгата е страшно скъпа и е абсурдно да я купя. Google са я сканирали, защото е във фонда на библиотеката на конгреса на х'американците, ама била copyright material и докато уточнели как и що, има само безсмислени орапляци от нея. Би следвало все някой горд притежател на тази книга да е и пич, да я е сканирал и да я е качил в нета. Ама аз, по достъпните ми места, ударих на камък. Ако някой има други библиотечни ниши, нека провери. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 29, 2010 10:37 Заглавие: |
|
|
| Вероятно трудно ще се намери безплатно. Тук може да видиш някои неща за авиацията: http://ivao-bg.net/download/documents.htm. Само не знам авторите им колко са компетентни и колко е точна информацията. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 29, 2010 13:49 Заглавие: |
|
|
Информацията е точно дотолкова доколкото. Т.е. това все пак е симулационна игра. Теорията е вярна, цифрите са почти
За книгата. При тази цена и удържането и на пазара като алманах повече от 20 години, явно ще е трудно някой да се реши да я сканира и сподели със света. Ще разчитаме на пробив от Гугъл или ако някой все пак прояви човечност.
Цена в БГ от почти 600 лева за книга, която и в момента се печати е малко свръх, ебаси.
-----
Между другото, може да се пробвате в IVAO. Като съм разлгеждал сайта, изглежда да е почти като в реалността. Ама ми е кът времето да навлизам в подробности. Обаче, ако се зарибите може да помагам с разяснения кое защо и как... Щото, само как е твърде малко за разбиране на същността на нещата. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 29, 2010 15:13 Заглавие: |
|
|
| Абе книгата при търсене с Гугъл излиза с твърдение за фрий даунлоуд, но иска регистрация. Дали е вярно не знам. Не съм се регистрирал да пробвам. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 29, 2010 23:54 Заглавие: |
|
|
Остави това с регистрацията. Усет към откровените партенки е хубаво човек да си изгради. По същия начин потърси афдхаксхфдйлАИВХКЙФлнкй и ще ти предложи да си го дръпнеш, ама ако се регистрираш.
Гледат да свлечат каквото падне по всякакви начини. Даже и с логически задачи дето само и ти никой друг, ама никой друг не може да реши. Особено, когато условието е умишлено сгрешено. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|