Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Питане относно един синт Roland E70!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
x_name41
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Юни 03, 2010 16:55    Заглавие: Питане относно един синт Roland E70! Отговорете с цитат

Значи синта ми е много стар и си има слот за мемори карта (от тия старите Roland TN-SC2), и въпроса ми е как би могло да се изведе на мемори стик слот примерно(PRO DUO,microSD-няма значение какъвто и да е). Знам, че е възможно но не съм специалист в тази област затова моля някой, който разбира от компютри и периферия да посочи някакъв вариант или схема на такъв адаптер ще съм много благодарен. А между другото разполагам и със схемата на свързване на слота за картата към периферията на синта заедно с описанието на всички изводи!Ето прилагам някой файлове тук:

Roland E70 card slot and peripheria

R15239132-uPD65005GF-323

Roland card slot and peripheria-schematic

R15239132-uPD65005
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
emilm
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 03, 2010 18:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами това са два различни протокола,и без контролер не може да го направиш,а за да напишеш програма за трансфер на един протокол в друг се иска много добро познаване и на двата,по прост начин не може да се направи!А пък и за какво ти е като роланда мисля че чете само стилове от тази карта?Имаше един немски сайт който предлагаше подобни неща,но мисля че бяха повече за корг,потърси.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети