| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 22, 2005 21:01 Заглавие: schneider stv7401 |
|
|
Колеги някой знае ли с какво дистанционно се работи това тв шасито е TV4 не мога да влезя в сервизния му режим за да превключа обслужването на тунера стой ми на хипербанд режим и 3 банд ми се държи шантаво в сервизното се влиза счервен и син бутон от дистанционното и VOL- PR+ но не мога да си намеря такова дистанционно което да ги подържа  _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 22, 2005 21:12 Заглавие: |
|
|
omegata, нужната ти комбинация | Цитат: | | сервизното се влиза счервен и син | ще я намериш на който и да е обикновен пулт работещ по Philips протокол (например 909 на Pilot) на бутона TV (връщането от ТХТ). На ориг. пулт комбинацията от въпросните два бутона - излъчва тази команда (на въпросния бутон). |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 26, 2005 20:38 Заглавие: |
|
|
ама не става пробвах и с оригинално дистанционно дали аз бъркам но от текста и от всички менюта се излиза с бутона за st-by има един момент когато заредя с бутоните цифрите ми се преместват вместо от дясно отиват отляво долу но само това и ми се губят всички настройки на програми на потребителските настройки като цвят якост контраст и трябва да спра тв то за да се оправи но никъде не иска да ми излезе service меню _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 26, 2005 21:14 Заглавие: |
|
|
omegata, извинявай ама от това което си написал нищо не разбрах!
От това което съм написал-кое не става?
Може и на P.M. да не го обръщаме в чат. |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 26, 2005 21:14 Заглавие: |
|
|
| Този май няма сериозен сервизен режим.Този е модела дето търси във канали а със volume е финната.Има на конел дист. за този ,но сега съм на домашно. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 26, 2005 21:18 Заглавие: |
|
|
тв то на трети банд е в настройки на хипербанд и в сервизното трябва да се превключи на нормален режим но не мога да влезя в него стова което знам и пробвам не става нямам програмите на началото на банда почва да настройва от 8 волта нагоре варикапно _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 26, 2005 21:26 Заглавие: |
|
|
| Дано не греша е FRC2241 ,но незнам нищо за сервиза |
|
|
 |
ILIAN Опитен потребител

Регистриран на: 04 Мар 2005 Мнения: 281 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Апр 28, 2005 20:18 Заглавие: |
|
|
| Влизането е точно така - с "TV" бутона на P909 и едновременно с това V+ и P- на местния пулт(написал си ги обратно - ако така натискаш вероятно тази е причината да не влезеш).В ОР 1 трябва от OFF да стане ON.Опциите се избират с жълтия бутон а се променят със звук +/_.За да се активират промените трябва да се изключи телевизора за 10 на секунди с мрежовия ключ.Успех ! |
|
|
 |
|