| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
IGBT Опитен потребител

Регистриран на: 30 Мар 2005 Мнения: 373 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 11:29 Заглавие: ОТКРИТИЕ |
|
|
хора направих откритие ама не можах да намеря темата Слънчеви батерии че затова пиша тук.Значи открих че ако осветиш КТ802А с 6 лазерчета от китайските направо ме шашна пробваите и вижте тока и напрежението  _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост Гост
|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 11:49 Заглавие: Re: ОТКРИТИЕ |
|
|
| Ако получената мощност е по- голяма от консумираната от батериите на фенерчетата- това си е за Нобелова премия! |
|
|
 |
Дон Дългоне Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 12:12 Заглавие: ??? |
|
|
| IGBT - От каде мога да намеря КТ802А и колко струва горе долу. Ти какво напрежение и какъв ток си получил ??? Пиши нещо повече... |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 12:13 Заглавие: Re: ??? |
|
|
| Дон Дългоне написа: | | IGBT - От каде мога да намеря КТ802А и колко струва горе долу. Ти какво напрежение и какъв ток си получил ??? Пиши нещо повече... |
Е-е-е, чакай да го патентова де, пък тогава подробностите  |
|
|
 |
IGBT Опитен потребител

Регистриран на: 30 Мар 2005 Мнения: 373 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 12:18 Заглавие: |
|
|
ми КТ802A не се продава щото е стар и му е спряно производсвото ама аз го взех от една IR светкавица от трансвертера а дава 900mV напрежение и 125мА ток  _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 12:19 Заглавие: |
|
|
Колеги не знам ,но във форума започват да се говорят невероятни идиотщини!!!!! особено "колегата" IGBT е уникат и генератор на нови и УМНИ идеи ,има още някакъв там "маниак" ли беше,той му приглася здравата.Казвам си честно видя ли тема поставена от тях или ако последното мнение е тяхно ,то не я чета изобщо.Предполагам и други колеги вече го правят и така се намалява възможността да се помогне на някои!!!! _________________ Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!! |
|
|
 |
Дон Дългоне Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 12:41 Заглавие: |
|
|
alexandro28: Стига с личните нападки - не е приятно!!!
IGBT: - Прости за невежеството, ама защо 0.9 V (900 mV) и 125 mA да е отгритие??? Или можеби не съм разбрал мерните единици??? |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 12:56 Заглавие: |
|
|
| alexandro28 написа: | | Колеги не знам ,но във форума започват да се говорят невероятни идиотщини!!!!! особено "колегата" IGBT е уникат и генератор на нови и УМНИ идеи ,има още някакъв там "маниак" ли беше,той му приглася здравата.Казвам си честно видя ли тема поставена от тях или ако последното мнение е тяхно ,то не я чета изобщо.Предполагам и други колеги вече го правят и така се намалява възможността да се помогне на някои!!!! |
Ако имаш да ми казваш нещо лично ми го напиши на PM  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 14:28 Заглавие: |
|
|
незапочвайте да се дръглите като 7-8 годишни _________________ http://www.zahranvane.com |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 15:19 Заглавие: |
|
|
| Не знам какво толкова откритие е фотоефекта от повреден транзистор-преди месец имаше доста писано по темата.Ако вържеш батериите на 6-те лазерни фенерчета пък и ги премериш IGBT ,току виж си открил нещо още по вълнуващо. Дерзай! |
|
|
 |
|