Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Global Sphere DVR-200A

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tsuko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Вто Май 10, 2005 21:11    Заглавие: Global Sphere DVR-200A Отговорете с цитат

Здравейте колеги търся схема за това DVD може и само на захранващият блок това е написано на него:

15-513-170200 ver.1.1
DHT415 Power PCB

За да не отварям нова тема някой може ли да ми даде линк на който ако е възможно да има НАГЛЕДНО проводниковите ленти за лицеви панели на Pioneer,Sony,Kenwood ..... които сдават багажа доста често.Наскоро търсих такава и намерих във Варна в сервиз на Пайнер ,но цената не ми хареса много 25 лъва и то за сравнително стар модел ......
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Вто Май 10, 2005 22:28    Заглавие: Отговорете с цитат

и аз купувах за едно JVC-тука я намерих на 17лв.а една по дълга я на друг не можах да намеря и познай какво надене беше-не ми се спомня Laughing Rolling Eyes
tsuko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Чет Май 12, 2005 17:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Надявах се да има някаква аналогия със НЕО или Елит или с някоя друга известна марка Smile ,но щом и останалите колеги мълчат ....... а проблемът е че липсват няколко елемента (два ценера и три съпротивления) от захранващият блок също и два транзистора са изгорели до неознаваемост (но те не са ми проблемни) а и има голяма вероятност ДВД-то да остане за мен понеже клиентът е обиколил доста колеги и аз както обикновенно съм последна спирка Twisted Evil
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети