Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Малко извинения по една тема

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Пет Юни 11, 2010 13:32    Заглавие: Малко извинения по една тема Отговорете с цитат

Уважаеми колеги, малко късно видях до къде е стигал спора по питането ми за схема на Panasonic TC-21S80R и вече много съжалявам за развитието на темата.Дължа благодарност и извинение на колегата emoome,за коректната забележка,която тутакси поправих с бутона edit,като направих пълно описание на шасито,но защо не се получи допълването на темата,не разбрах.Жалко,че се получи това отвратително развитие в последствие и най-вече от цитата с прости ИМ Пепи,нямах предвид всички участници в ешопфорума,а само колегата emoome,поради което се разхвърляха камъни и квалификаций в две съседни градини.Аз съм виновен и мен плювайте,а двата форума са за колеги от бранш електроника.Грозно и долно е,когато си мерим тоягите на метър и акъла в килограми.Ако всички бяхме професори-нямаше да има такива форуми!Всеки ЕДИН от нас е почнал от азбуката на електрониката и е постигнал определено ниво с труд и четене.Един знае едно-друг друго и трябва да си помагаме.Дължа специални извинения на г-н RC,който някога каза,че не ни е колега,но на всички помагаше с кратки и точни съвети!Специални благодарности и на колегата Божилов,от който съм получавал съвети и наставления,когато бях ТАМ СИ!?-в чужбина да храня семейство,и на всички достойни и възпитани колеги и на някои ,,кръжочници"-както някои се изразяват,и на тях благодаря за ценни съвети понякога.Никой не се е родил с висше образование и човек цял живот се учи.Грозно и грубо е,когато колеги се нападаме,и още по-долно е да се делим на този и онзи форум-нали всички видяхме на какво заприлича държавата ни от такова деление!Съжалявам,че пуснах темата и пак се извинявам на ВСИЧКИ колеги,които някога съм обидил и засегнал.зАВЪРШВАМ МОНОЛОГА НА МАЙСТОРА НА КЪСИЯ РАЗКАЗ С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ТОЛЕРАНТНОСТ,ПРИЯТЕЛСТВО И МНОГО УСПЕХИ В НЕ-ЛЕКОТО ПОПРИЩЕ НА ЕЛЕКТРОНИКАТА И НЕКА ВСЕКИ ЗАПАЗИ ЧАСТИЦА ЧОВЕЧНОСТ В СЪРЦЕТО СИ.АМИН!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Юни 11, 2010 13:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Веско,няма нужда от такива теми.Просто спазвай правилата за оформяне на теми и определено няма да се стига до подобни дебати. Very Happy Да си кажем истината,па макар и да се разсърдиш-всичките ти теми са оформени по този начин.Правени са ти много реверанси.После се сърдиш.После ни нападаш из разни теми във форума на НБС.И най-накрая се извиняваш било на мене,било на Румен.И тоя целия цикъл се извъртя вече няколко пъти.

А колкото до дебата за НБС-не е било в никакъв случай "хвърляне на камъни".Да кажем че съм имал да кажа определени неща и съм ги казал.По-скоро в сверата на градивната критика.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети