Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся схема на tv.Panasonic TC-21S80R
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Пет Юни 11, 2010 7:42    Заглавие: Търся схема на tv.Panasonic TC-21S80R Отговорете с цитат

Колеги,нужна ми е тази схема или модела на шасито.Не намирам данни в нета за него.Гръмотевичен е и без схема не е възможен ремонта.Благодаря предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Юни 11, 2010 7:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Браво! Те така се търсят схеми ..., ама в един друг professional форум
Върнете се в началото
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Юни 11, 2010 8:24    Заглавие: Отговорете с цитат

emoome,колегата Веско не заслужава такова отношение,другия форум също.
Нека не бъдем толкова велики и да не правим ненужни деления.
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Пет Юни 11, 2010 8:32    Заглавие: Търся схема на tv.Panasonic TC-21S80R Отговорете с цитат

Прости им Господи!И ти Пепи,схема си намерих-много прилича,дори е същата на МХ3.Почвам борбата.Приятен ден.Закривам темата.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Юни 11, 2010 8:35    Заглавие: Отговорете с цитат

pepi_voinishki1957 написа:
emoome,колегата Веско не заслужава такова отношение,другия форум също..

Абе и аз не заслужавам такова отношение някой да обяснява че единственото което съм правил в техния форум е да клеча по цял ден и да си продавам чарковете,но е факт че го получавам това отношение.
Колкото и нескромно да звучи едва ли единственото нещо,което правя в интернет е да клеча и да дебна да завлека на някой клиентите.
Сигурно и Фишев не заслужава подобно отношение,като панаирите които бяха преди месец с Райчо.
Така че квото е повикало-това се е обадило.

Веско,за кво да ни прощава?За това че има ясно и точно разписани правила,стикнати в раздела за оформяне на тема,които ти е очеизвадно че не си спазил?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Юни 11, 2010 8:38    Заглавие: Отговорете с цитат

На твоя колега далеч не му е за сефте подобна тема!
Правилниците тук са за да се спазват от всички Exclamation
Изпрати му схема ти, след като написаното от него до тук, според теб е достатъчно!ю

Цитат:
Нека не бъдем толкова велики
Question
За кво иде реч?!
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Юни 11, 2010 8:56    Заглавие: Отговорете с цитат

И още нещо-преди време беше затворена една тема тук-
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=64533

След което същата тема се пренесе във форума на НБС,където потребителя Емооме беше наричан всякак с мълчаливото одобрение на модераторския(и по-точно администраторски) екип на форума там.
http://www.nbs-set.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=8656

Не знам що за човек трябва да си,за да кажеш че си няма понятие от ремонт колегата направил това(и на който се крепи половината от информацията на нашата енциклопедия,за което ползвам пак случая да му благодаря)-
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=40639

Интересно що тогава във въпросния форум никой на каза,че потребителя Емооме не заслужава подобно отношение Question Или да се хвърля кал от там насам може,ама като речем да правим обратното и вече не може Question
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Юни 11, 2010 9:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Жегата ли напече, що ли,как и защо почва някаква щуротия -единия форум ,другия форум .Давайте сега да разделим на западна България и източна България ,за София не ща да споменавам......
Аз не правя разлика ,аз правя разлика между хората -едните имат големи познания,другите по малко ,третите хич.
Но понякога не всеки е в добра кондиция и просто трябва да му се помогне.
emoome, пиша щото нещо ме е подразнило.Има ли смисъл на дълго и на широко да го обяснявам.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Юни 11, 2010 10:01    Заглавие: Отговорете с цитат

pepi_voinishki1957 написа:
Жегата ли напече, що ли,как и защо почва някаква щуротия -единия форум ,другия форум .

Петре,това делене е започнало много от отдавна.И причината да започне определено не е тук.В този форум е имало достатъчно толерантност към сайта им и въпросната организация,като цяло.Аз съм последния човек,който ще тръгне да дели хората на енбесари,тукашни и т.н.но и не мисля да търпя да се лее помия от там нанасам.Пак ще питам-
От там нанасам да се хвърля кал може Question Отсам обаче ако решим да хвърляме натам не може Question
Като не одобряваш подобно делене що не се включи примерно в тази тема-
http://www.nbs-set.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=8773
да изразиш по същия начин неодобрението си когато потребителите тук бяха наречени кръжочници Question
Mmax написа:
Дано на някои сега им стане ясно,иначе за другия форум неискам да коментирам-защото там останаха само кръжочниците ,благодарение на някой!

emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Юни 11, 2010 10:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Счетох за нужно да поясня, че хичтаман не ме интересува организацията в, изискванията там и репутацията на "другото място". -Десетина (я има, я няма) Много грамотни, още толкова добри спецове и куп полуграмотни, непрекъснато питащи "професионалисти" с лиценз. Най-горе подчертах, че който иска да пише тук ще трябва да ПРОЧЕТЕ и СПАЗВА правилата на Тоя форум -дето сме всякакви! Правилниците са сформирани, съгласувани от Модераторите и Админа и са подписани от Него!
Аз участвам тук с едничката цел да НЕ допусна (доколкото мога) Монопол върху инфото, което е полезно за ВСИЧКИ и дава равни възможности за работа.
Тоя форум се гледа и пълни с информация от хора от цял свят. Може некому да не се харесва, но търговия с инфо няма да допуснем! -Хващайте поялниците илИ лопатите!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети