|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 28, 2005 19:01 Заглавие: Проблем с OrCad Family Release 9.2 |
|
|
| Та тази версия на OrCad има малко бъгове и не мога да подкарам нито една симулация на схема изградена от ОУ реализиран като интегратор.. При пускане на симулацията ми излиза прозорец PSpice Runtime Settings ... В този прозорец има някакви цифри, които нищо не ми говорат ...Същата схема, но симулирана на орязания вариант на OrCad - OrCad Student 9.1 върви без проблем, но и тук се получава бъг - симулацията никога не се завършва докрай. Ако съм му дал време за симувация 1s то симулацията се изпълнява за по-малко време от посоченото.... Качил съм един примерен проект. Ако някой разполага с версия на OrCad, нека да пробва дали ще може да я симулира .Ако успее - да се нядявам че ще се намери начин да си изтегля читава версия.. Разполагам с версия OrCad 10.0, но за нея трябва Win XP и солидно количество free space на харда - и двете са непосилни за мойта щайга.......... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|