| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 14:13 Заглавие: WIN 7 и проблеми с мястото на C то - Решено! |
|
|
Win а не беше активиран не съм сигурен колко е от значение... та това го оправихме. Но от 25Гб дял на C: има свободни 450мб, а като селектна Всички папки в C: то общия им размер е не повече от 10Gb ?!>!>!!?!?! Един път бях чувал за подобно нещо сега и го виждам.... и не ми става ясно от къде е проблема. Немога да открия къде се пълни. Давах му Cleanup,defragment и си е пак така.. Някой виждал ли е такава боза в бозата . Най лесното е да го прейстална, ама искам да стане по трудния начин. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com
Последната промяна е направена от DJ69VN на Чет Юли 08, 2010 14:29; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 14:23 Заглавие: |
|
|
Незнам как ги мислиш тези неща, но виж системните изисквания на Windows 7. И не се чуди къде са се загубили
В случая при теб, ако са се загубили са се загубили не повече от 5GB, ако си с 64битова версия и в другия 9GB. Но това зависи и коя версия си сложил на седмицата ...
А това, че ти виждаш САМО 10GB е нормално, защото за част от файловете нямаш права да ги четеш и няма как да видиш размерат им
В случай при теб всичко си е нормално. Освен, ако нещо самия диск е почнал да си заминава Но пусни check disk и ще разбереш.
Хубаво е да се поглеждат системните изисквания преди да се казва, че нещо е боза ... |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 14:27 Заглавие: |
|
|
Е над 10Гига се губят и сега ги намерих... Като му казах да изтрие всички точки за възстоновяване... сега C то е с 15,8G свободни. При положение, че слап файла е сложен в D: и е статичен. Когато е инсталирана тази машина от някой си незнам.... там в началото не е била така после е станала... _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 14:34 Заглавие: |
|
|
| BTW не е добре да се слага SWAP файл на друг дял когата са на един физически диск. Получава се лоша производителност ... По-добре на C:\ |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 14:36 Заглавие: |
|
|
Да знам но временно го преместих там за го изключа като варянт и сега си е пак статичен на C то тъй като преди той сам си го избираше.. а когато исках да му дам статичен и ми ревеше, че няма място! Затова временно го преместих. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
|