| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tvpetrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 11:18 Заглавие: Импулсно набиране на Panasonic KX-TC1701B |
|
|
| Здравейте!Донесоха ми телефон KX-TC1701B на който е активирано тонално набиране.Искаме да го ползваме на аналогова централа и трябва да се превкл. на импулсно ,но няма книжка и не знаем алгоритъма.Казаха ми PROGRAM,AUTO,2пъти#,PROGRAM но не иска да го превключи.Да не би тоя модел да не поддържа импулсно набиране.Моля ви за помощ,някой ако има начина за превключване да го сподели.Благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 11:39 Заглавие: |
|
|
Пращам ти нещо дано да свърши работа  _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 13:24 Заглавие: |
|
|
| Здравейте NOEL !Благодаря Ви за пощата,но както описах и по горе явно има нещо което ми убягва или тоя апарат няма възм. за имп.набиране.Сега ми направи впечетление и знака # не е означен така ,а е означен с празно квадратче.Не иска да се активира. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 15:07 Заглавие: |
|
|
| Здравейте отново!Проблема е решен.Всичко се оказа по просто отколкото изглежда ,но дисплея на тоя апарат е на гърба на слушалката и аз се подведох по готовата формулка а то било необходимо да се обърне и да се чете дисплея. |
|
|
 |
|