| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Livo Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 22:14 Заглавие: Търся схема на усилвател 2х50. Предложете ми нещо, моля. |
|
|
Имам малък проблем...Искам скромно усилвателче 2х50 нещо такова не казвам да е точно 50 може и 2х60 или 2х40....разбирате ме нали?
Бързам да кажа че съм малко скаран с електрониката и затова малкия ми проблем става малко по-голям. Не знам просто какво да търся. Е подпитах тук там...всеки ми излиза с някакви негови си скромни познания и аз накрая оставам пак нищо не разбрал и несхванал. Затова макар и малко нахално искам просто някой да ми даде готово всичко със схемата с всичко каквото ми трябва и аз само да си набавя нещата и да си ги събера ж една кутия. Чух че тези ТДА не били хубави!? Но пък искам и да ми излезе евтино....въобще трагичен случай. Спирам сега с обясненията си да не ви занимавам повече мисля че който иска да ми помогне е разбрал каква е бедата ми и ще се радвам ако ми ударите едно рамо наистина. Благодаря ви предварително. _________________ Напред науката е слънце  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
electronics Опитен потребител

Регистриран на: 15 Апр 2005 Мнения: 238 Местожителство: Бургас /Варна
|
Пуснато на: Съб Апр 30, 2005 15:33 Заглавие: |
|
|
Виждам че не си много опитен и мога да ти предложа схема на HI-FI 2х60 с TDA7250, като схемата не е особенно сложна за изпълнение, всички елементи се намират, само да се подбере подходящо захранване и радиатор
дай си пощата и ти я пращам _________________ Господ прощава, токът - не!
http://drmelectronics.hit.bg/ |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 30, 2005 21:02 Заглавие: |
|
|
може ли и аз да видя схемата по интересна ми е силовата част  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 30, 2005 21:50 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Имам малък проблем... |
ех да ти имам проблема я си свържи 3-4 кондензатора към TDA1557 и си готов ....поне е на 12 волта и лесно ще се оправиш с захранването, може мощността да не е голяма но съм почти сигурен че ще ти е достатъчна (все пак не си споменал с какви "колонки" ще го слушаш)  _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
|
 |
irc.bg Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 30, 2005 23:13 Заглавие: |
|
|
| electronics написа: | Виждам че не си много опитен и мога да ти предложа схема на HI-FI 2х60 с TDA7250, като схемата не е особенно сложна за изпълнение, всички елементи се намират, само да се подбере подходящо захранване и радиатор
дай си пощата и ти я пращам |
Малко нагло ама може ли да ми я пратиш тая схемка че ще си пря нещо и ще ми трябват два такива да направя ако може ми я прати  _________________ Тичай след мене а аз ще те настигна
 |
|
|
 |

|
|
|
 |
Livo Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 02, 2005 18:50 Заглавие: |
|
|
electronics благодаря
[email protected] _________________ Напред науката е слънце  |
|
|
 |
DKD Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 03, 2005 8:02 Заглавие: 2x50w набор-кит |
|
|
TDA 7294 1x70w 4om Двуполярно захранване 25V изправено напрежение. Цена на стъпалото в готов вид 10,50 лв.
www.neomontana.dir.bg Тук ще разбереш всичко останало.
За стерео ти трябват два модула. ВАЖНО! - корпусите на интегралните
схеми трябва да са електрически отделени(монтирането им към радиатор да стане чрез ел. изолатор, слюда или др.) Радиатор 500 кв.
см. Магазен - София под колоните до пазар Георги Кирков(женския). |
|
|
 |

|
|
|
 |