| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vescherry Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 15:13 Заглавие: DVD оптика HOP-1200W-B |
|
|
Оптиката е от един авто CD/DVD плеър, намирам същата такава но накрая без буква "В" - HOP-1200W. Имат ли някаква разлика изглеждат ми напълно идентични. Интересното е, че проблема беше в ключов транзистор за on/off на целия плеър, изсвири един диск и дотам. Сега си свети оптиката фокусира, но диска мръдва едва-едва и не завърта, шпиндела е здрав - развъртах го с външно захранване.
Искам да пробвам първо с друга оптика. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 15:48 Заглавие: |
|
|
Мисля че нямаше разлика.Пратил съм ти цена на лични и от мен за W. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 16:42 Заглавие: |
|
|
Разлика няма .И на аудио дискове и на DVD дискове ли се държи така? _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
vescherry Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 17:46 Заглавие: |
|
|
Да и с аудио и с DVD диск се държи еднакво. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
|
 |
|