|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kirech Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 18, 2011 11:51 Заглавие: Продавам Powercheq балансер за 2 акумулатора по 12в./ 24в. |
|
|
Здравейте !
Продавам употребяван Powercheq,
това устройство е предназначено да балансира 2 последователно свързани 12в. акумулатора.(При много тирове, камиони е така на 24 волта са).
С времето единия акумулатор запчва да се презарежда, другия да не дозарежда. Това убива и двата.
Решението е балансер.
http://www.evsource.com/tls_powercheq.php
София
Давам месец гаранция от мен.
Цена 100 лева. /купен за 100 евро/.Ако има проблем в цената може да се мисли нещо.
Мога и да го инсталирам понеже си има особенности при поставянето.Първо +, после -, накрая се закачва балансиращия кабел (бял среден).
Единият бушон е за смяна - търсих, но не намерих 2А такъв.Сега си работи без проблеми с един побългарен. Добре е да си се сложи нов.
За контакт:
Л.С.
или на :
kirech(МАЙМУНЯК ТУКА НАПИШЕТЕ)mail.bg
тел: 0884156432(Телефона обикновенно не е включен, по-добре ми пишете. Нещо съм противник на телефоните последно време - дал съм им бойкот ! )
И без това не бързаме за никъде - отговарям на маили и на лични на всеки. _________________ CITYEL.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kirech Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 16, 2011 22:23 Заглавие: |
|
|
80 лева или коментар. _________________ CITYEL.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|