| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
danivox Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2010 14:31 Заглавие: Търся сервиз с модерна станция за BGA-монтаж |
|
|
Търся сервиз, който разполага със скъпа модерна компютърна станция за BGA монтаж за ребалинг на чип от рядка и скъпа дънна платка.
До колкото прочетох ми трябва лазерно позициониране за точен монтаж на чипа. Ако все пак някой може да го направи и без толкова скъпа машина ще се радвам. Пробвах с инфраред духалка и на ръка, не става.
484 крака са твърде много.
Предложих на един сервиз за компютри с голяма реклама да купя матрицата и да избере станция която да купя и да му занеса , да си платя за да направи монтажа с моята техника, а той почна да ми обяснява, колко велик майстор е. И също така да не го занимавам, защото докато се научел да работи с лазерна станция за BGA, нямало кой да сменя надути кондензатори по дъната  _________________ Елате в Бургас да ви счупя техиката |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2010 0:54 Заглавие: |
|
|
Е ти цяла станция мож си купи и сичко, само няма кой да работи с нея ли ?
Аз тука имам отвертки поялници уреди измервателни. Предлагах на една фирма да ми запоят едни платки. Имам и нива. Даже и лопати имам, айде кандидати на лопатата ! Аз ще купя още лопати ако трябва. Кандидати да има !
И какво пък е туй златно дъно, че по-скъпо ли е от машината за BGA дори...  |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
|
|
 |
Edesign Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2010 10:21 Заглавие: |
|
|
брей туй трябва да е от някой супер компютър, щото такива станции са десетки хиляди ойро ))))))
На ръка едва ли ще стане въпреки че едно време по GSMите го правихме, все пак от любопитство колко скъпо и рядко е дъното _________________ www.epd.hit.bg - хоби и професионална електроника |
|
|
 |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2010 10:41 Заглавие: |
|
|
От космическа совалка на NASA вероятно е  _________________ "Живей така,че след време да те е срам да разказваш,но да ти е гот да си спомняш" |
|
|
 |
|