|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
trino Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2010 17:43 Заглавие: Продавам осцилоскоп С1-64 |
|
|
Осцилоскопа е С1-64 2х50MHz. Има проблем - не може да се регулира яркоста на лъча. Носих го на техник той каза, че нещо трябвало да се смени и аз се отказах. Направил ми го е със фиксирана яркост на лъча така че да се вижда добре. Иначе всичко друго работи. Аз обаче си купих съвременен и този не ми трябва. Ако някой го иска ще му го дам за 40-50лв. иначе ще го разглобя за трансформатора. Имам и документацията към него със всички схеми и прочие. Сондите не са налични.
Тук може да видите параметрите му: http://www.cqham.ru/hpa/osc_c1-64.htm
За връзка на лично или тел. 0886 556 193. От Ботевград съм, но хората от София могат да го получат лично от мен, тъй като пътувам до София. За останалите само с куриер за ваша сметка. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2010 18:04 Заглавие: |
|
|
Ако никой го не купи, кажи какъв траф да ти дам и да се приключва. Жалко е да се похабява работеща техника. Имам например един едричък, къмто 5 кила, 200 на 115 волта от медицинска апаратура, вити ламели, луксозна работа. На път за София може да мина да бартеросаме. Ако някой не даде пари де. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
skynet Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 30, 2010 18:09 Заглавие: |
|
|
trino
Имаш лично съобщение. _________________ Помогни на достатъчно хора да получат това, което те искат
и ще получиш всичко, което ти поискаш. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|