| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 31, 2010 22:36 Заглавие: Повечето платкаджийници са отпуска .... |
|
|
Ужас , пловдивските селектри и вируси направо ги няма никакви . Русенци са тук , обаче искат пА'ри , а платката е развойна и не заслужава . Провалиха ми една предотпускарска платка , без малко щях да си припомня старите ситопечатни технологии , ецване с азотна . Добре , че се намери вариант с една 3D фрезичка .
Казват - след 20-25-ти август ... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 31, 2010 22:42 Заглавие: |
|
|
Е и Къв е смисъла от тази тема  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Съб Юли 31, 2010 23:00 Заглавие: |
|
|
Хората масово си почиват.. много фирми въобще не приемат поръчки.. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 31, 2010 23:07 Заглавие: |
|
|
| DJ69VN написа: | | Хората масово си почиват.... |
Мда,само хората дето ги сърбят копчетата на клавиатурите съм забелязал че никога не си почиват.Айде да стига толкоз дебата и по тая високосмислена дискусия.
P.S.milmar,и ако обичаш да не ми пълниш ЛС с глупостите си...  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|