| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Навитака Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 17:00 Заглавие: Система за одалечен контрол |
|
|
Пратете схема за отдалечен контрол на два независими мотора единия да се върти в 2-те посоки.Аз имам ама не знам зали ще стане нещо ако ги зглобя така ако може пратете такава дето е сигурно че ще проработи
ето ги мойте схеми
 _________________ "Щастливият човек е прекалено доволен от настоящето,за да мисли за бъдещето" |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 18:14 Заглавие: |
|
|
| Тази схема е на едноканално управление, т. е. релето илище бъде включено при излъчване на сигнал, или изключено - при липса на сигнал. Така няма да можеш да изпълниш това, което желаеш. Трябва ти схема за многоканално управление, но тя ще е доста по-сложна. В момента не се сещам къде може да се намери, но съм виждал някъде из архивите си четириканално управление, което е идеално за твоя случай. |
|
|
 |
ludiagsm Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 23:22 Заглавие: |
|
|
| Radko написа: | | Тази схема е на едноканално управление, т. е. релето илище бъде включено при излъчване на сигнал, или изключено - при липса на сигнал. Така няма да можеш да изпълниш това, което желаеш. Трябва ти схема за многоканално управление, но тя ще е доста по-сложна. В момента не се сещам къде може да се намери, но съм виждал някъде из архивите си четириканално управление, което е идеално за твоя случай. |
в Конрад продават за 18лв дистанционно като за автоаларма а приемника е платка с реленце натиска6 дистанционното и цък релето на приемника сработва  _________________
 |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 23:49 Заглавие: |
|
|
купуваш си една китайска количка с дистанционно управлвние -и ето ти го контрола-а ако и пък е от оонези дето завиват още по добре  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Навитака Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 15:19 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: | купуваш си една китайска количка с дистанционно управлвние -и ето ти го контрола-а ако и пък е от оонези дето завиват още по добре  |
Хубууу ше купя ама ми тряя обхват 200-300 метра чи ако може и повече _________________ "Щастливият човек е прекалено доволен от настоящето,за да мисли за бъдещето" |
|
|
 |
electronics Опитен потребител

Регистриран на: 15 Апр 2005 Мнения: 238 Местожителство: Бургас /Варна
|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 17:30 Заглавие: |
|
|
е хееееее
кви 200 - 300 метра
ти няма да можеш да я виждаш добре и да осъщестяваш прецизен контрол
не смятам че ти е необходим толкова голям обхват _________________ Господ прощава, токът - не!
http://drmelectronics.hit.bg/ |
|
|
 |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 17:52 Заглавие: |
|
|
| Посочената в началото схема действа на около 10 - 15 м, на времето се продаваха такива руски радиоуправления, и пряко сили съм постигал до 50 м с много голяма антена. |
|
|
 |
|